ENIGE OM OVERGANG: Ifølge spanske Marca er Real Madrid og Arsenal enige om en overgang for Sami Khedira. Foto: AFP PHOTO / PIERRE-PHILIPPE MARCOU.
ENIGE OM OVERGANG: Ifølge spanske Marca er Real Madrid og Arsenal enige om en overgang for Sami Khedira. Foto: AFP PHOTO / PIERRE-PHILIPPE MARCOU.

Fotballryktene: – Arsenal og Real Madrid enige om Khedira-overgang

Mens Manchester City ser endelig ut til å sikre seg fransk midtstoppertalent.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Den siste måneden har flere av verdens beste fotballspillere vært bundet til landslagsfotball og VM i Brasil.

Nå er mesterskapet over, noe som betyr at at motorveien for rykter og overganger igjen er vidåpen.

Hvem er ditt favorittlag linket til?

Tirsdag kom meldingen om at Antonio Conte slutter i jobben som Juventus-trener, visst nok på grunn av mangel på ambisjoner på overgangsfronten. Betyr det at Paul Pogba og Arturo Vidal forsvinner? Det mener Daily Star, som tror Contes avgang kan gjøre et lettere for henholdsvis Chelsea og Manchester United å sikre seg de to midtbanespillerne. 

Kolo Touré hadde noen blundere i sin første sesong i Liverpool, og det kan ha vært den siste for 33-åringen. Ifølge Daily Mail er forsvareren på vei til tyrkiske Trabzonspor. Touré har ett år igjen av kontrakten med The Reds, som trolig kommer til å hente inn Dejan Lovren fra Southampton som erstatter.

En som ser ut til å være på vei til Tyrkia også er Demba Ba. Besiktas kan bli hans nye klubb, men det er avhengig av et par faktorer. For Chelsea vil veldig gjerne selge den senegalesiske spissen og bli kvitt han for godt, men Besiktas vil først teste han ut på lån før de bestemmer seg for om de får kjøpe 29-åringen, skriver Daily Mirror.

Liverpool passerte 600 millioner kroner brukt på spillerkjøp i sommer da Lazar Markovic ble klar i går, og de har ingen planer om å gi seg der. Brendan Rodgers vil veldig gjerne ha Ben Davies til klubben og har lagt inn en bud på 80 millioner kroner, men det har Swansea avvist, skriver The Telegraph.

Heller ikke Burnley har hatt suksess med sitt bud på en midtstopper. The Clarets har lagt inn et bud på 15 millioner kroner på West Bromwich Albions Craig Dawson, men fått det avvist. Baggies-manager, Alan Irvine, sier til Birmingham Mail at han ikke har tenkt til å selge stopperen.

Newcastle nærmer seg signeringen av Monaco-spiss, Emmanuel Riviere. Ifølge Daily Mail legger The Toons drøye 60 millioner kroner på bordet for 24-åringen, men får konkurranse fra West Bromwich og Stoke. Ifølge Newcastle Chronicle er Riviere allerede på plass.

Manchester Uniteds portugisiske ving Nani er på vei til italiensk fotball. Football Italia, som viser til Sky Italia, skriver at Milan har kontaktet United, som visstnok krever litt over 60 millioner kroner for vingen. Han er dermed et langt billigere alternativ enn de andre spillerne Milan er interessert i. 

Inn kommer to 15 år gamle portugisere fra Benfica, Joao Filipe og Joao Virginia, melder SkyManchester United har hentet begge to inn på prøve. Filipe er spås å være den nye Cristiano Ronaldo, mens Viginia regnes som et stort keepertalent. Manchester City, Liverpool, Chelsea og Barcelona var interessert. Sistnevnte la også inn bud, men fikk det avvist. Det lover godt for United.

Luis Suárez er solgt og klar for Barcelona, ett år etter at han signerte ny kontrakt med Liverpool. Men historien kunne vært annerledes. For ifølge Daily Star var 27-åringen svært nære en overgang til Real Madrid i fjor sommer. Real hadde faktisk fått et bud akseptert på 500 millioner kroner, men bestemte seg plutselig for å gå for Gareth Bale i stedet.

Den samme historien gjelder for Mario Götze, avslører Express. De hevder matchvinneren i VM-finalen nesten gikk til Arsenal i 2011, men overgangen gikk i vasken fordi tyskeren var så oppsatt på at han ville til Barcelona. I stedet gikk han som kjent til Bayern München.

Ting kan begynne å tyde på at Thibaut Courtois blir i Chelsea neste sesong. 22-åringen, som har utviklet seg til å bli en av verdens beste keepere i løpet av de tre sesongene han var på lån i Atlético Madrid, skriver i bioen på både Instagram- og Twitter-kontoen sin at han nå er en Chelsea-spiller, noe han ikke har hatt før.

Det kan bety at Petr Cech er på vei bort. De siste dagene har versert rykter om at tsjekkeren er på vei til franske Monaco. Blant annet Yahoo meldte dette for noen dager siden. Keeperen skadet seg mot slutten av sesongen, men er tilbake i full trening nå.

Det går mot spansk fotball for VMs stjerneskudd, James Rodríguez. Colombianeren er i Monacos eie, men er sterkt ønsket av Real Madrid. Over 600 millioner må til for å lokke VMs toppscorer bort, og Manchester United har tenkt til å kaste seg inn i kampen, melder Football Fancast.

I går kveld kunne Porto bekrefte kjøpet av Bruno Martins Indi fra Feyenoord. Det åpner for at den franske midtstopperen Eliaquim Mangala endelig kan melde overgang til Manchester City. The Sun spekulerer nå i at det igjen kan føre til at Matija Nastasic forlater klubben.

Sami Khedira ser ut til å ende opp i Arsenal likevel til tross for snakket om at Arsène Wenger hadde gitt opp fordi tyskeren krevde for høye lønninger. Marca skriver i dag at en avtale verdt 200 millioner kroner er i boks.

West Ham er ute etter nok en venstreback til tross for å nylig ha signert Aaron Cresswell. The Sun hevder Norwichs Martin Olsson er på vei inn. Daily Mail sier Sam Allardyce ønsker seg Ivan Strinic fra Dnipro, mens The Times hevder det er Malagas Vitorino Antunes som blir ny venstreback. 

Også allmektige Ståle Solbakken er aktiv på markedet, skriver Tipsbladet. FCK-sjefen er interessert i svenske Mikael Ishak, som for tiden tjener sine euro i italienske Parma.