TAR FEM ÅR I LONDON: Chelsea håper Diego Costa skal banke inn mål på bestilling, slik han har gjort i Atlético denne sesongen. AFP PHOTO/ JAVIER SORIANO
TAR FEM ÅR I LONDON: Chelsea håper Diego Costa skal banke inn mål på bestilling, slik han har gjort i Atlético denne sesongen. AFP PHOTO/ JAVIER SORIANO

Costa signerte femårskontrakt: – Håper å vinne mange trofeer med Chelsea

Nå er overgangen fra Atlético formelt i orden.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Chelsea bekrefter på sine nettsider at Diego Costa har signert en femårskontrakt med klubben, og at overgangen fra Atlético formelt har gått i orden tirsdag.

– Jeg er veldig glad for å signere for Chelsea. Alle vet det er en store klubb i en veldig konkurransedyktig liga. Jeg er oppspilt over å komme i gang i England, med en fantastisk trener og lagkamerater. Jeg spilte mot Chelsea forrige sesong, og vet hvor høy kvalitet det er på troppen jeg kommer til, sier Costa.

Diego Costa, som nettet 36 ganger på 51 kamper for Atlético Madrid forrige sesong, takker sin gamle klubb.

– Jeg ønsker å takke alle i Atlético som gjorde meg til den spilleren jeg er, det var en utrolig tid for meg. Men nå starter jeg på et nytt eventyr, og jeg håper å vinne mange trofeer for med Chelsea, sier Costa.

Den Brasil-fødte spanske landslagsspilleren forventes nok også å levere, etter å ha kostet London-klubben rundt 320 millioner kroner.

Det er selvsagt ingenting mot hva Chelsea betalte for en annen tidligere Atlético-spiller, nemlig Fernando Torres, men Costa bør nok være langt giftigere foran mål om ikke han også skal ende opp med et floppstempel på Stamford Bridge.