Her er de mest og minst brukte feiringene under VM

Se statistikk over hvilke målfeiringer spillerne benyttet seg mest av etter å ha oppfylt guttedrømmen om å score i et Fotball-VM.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Fotball-VM i Brasil står igjen som ett av de aller beste gjennom tidene. En av årsakene til det er de mange fantastiske scoringene som ble levert.

Robin van Persie, Tim Cahill og James Rodriguez er bare noen av de som scoret mål som vil bli spilt om og om igjen de kommende årene.

Men mens de fleste fokuserer på scoringene har The Wall Street Journal valgt å heller konsentrere seg om målfeiringene.

Armene rett ut mest brukt
Nettstedet ser på hvordan spillerne har valgt å feire etter hvert mål i turneringen. Den som er mest vanlig er å løpe med begge hendene ut til sidene. Den feiringen så vi blant annet da Lionel Messi scoret vinnermålet mot Iran i gruppespillet, og den er blitt brukt totalt 38 ganger i mesterskapet.

Stuping,salto og graviditet minst populært
I motsatt ende er det tre typer feiringer som bare er blitt brukt én gang. Den ene er saltofeiringen som Miroslav Klose brukte da han tangerte Ronaldo scoringsrekord i oppgjøret mot Ghana. Det skal likevel legges til at saltoforsøket denne gangen var nokså mislykket.

Artikkelen fortsetter under bildet

Denne misslykkede saltoen til Miroslav Klose er den minst benyttede feiringen under årets VM. REUTERS/Eddie Keogh (BRAZIL  - Tags: SPORT SOCCER WORLD CUP TPX IMAGES OF THE DAY)
Denne misslykkede saltoen til Miroslav Klose er den minst benyttede feiringen under årets VM. REUTERS/Eddie Keogh (BRAZIL - Tags: SPORT SOCCER WORLD CUP TPX IMAGES OF THE DAY)

Ellers finner man Costa Ricas Joel Campells feiring hvor han putter ballen under trøyen og later som han er gravid. Arsenal-talentet brukte den da han scoret mot Uruguay i gruppespillet.

Den tredje feiringen som ble minst brukt er å stupe mot bakken med ansiktet først. Den ble brukt av Russlands Aleksander Kerzakhov da han satte ballen i mål mot Sør Korea.

SE HVILKE FEIRINGER SOM ER MEST POPULÆRE UNDER, OG SE VIDEO AV ALLE EKSEMPLENE ØVERST I ARTIKKLEN: