Helene Husvik og Freddy Dos Santos leder åpningsshowet under Norway Cup.
Helene Husvik og Freddy Dos Santos leder åpningsshowet under Norway Cup.

Solid satsing på Norway Cup

TV 2 Sportskanalen og TV 2 Sumo sender hele 41 kamper direkte fra årets Norway Cup. Aldri før har fotballfesten på Ekebergsletta fått så stor TV-dekning.

- Norway Cup er en enorm folkefest som hele Norge har et spesielt forhold, og det er derfor ekstra gledelig at vi i TV 2 skal vise 41 kamper direkte på TV 2 Sportskanalen og TV 2 Sumo. I år kan du sitte hjemme i stua og se blant annet Kvaløya mot Odda fotballklubb for gutter 16 år. Vi har satt opp 18 kamper med 36 lag fra hele Norge i det innledende gruppespillet. Vi bygger videre på fjorårets storsatsning og vi utvider dette året med enda flere direktesendte kamper enn noensinne tidligere. Sendingene i fjor ble godt mottatt rundt om i landet og hos Norway Cup, sier prosjektleder Remi André Taule i TV 2 Sporten.

Lagene som får glede av å spille på direktesendt TV i første omgang er som følger:Viking, Fløy, Bergen Nord, Mjølner, Førde, Finnsnes, Batnfjord/Reinsfjell, Sykkylven, Nardo, Geilo/Uvdal, Søgne, Skjold, Kongsberg, Fana, Eidskog, Steinkjer, Askim, Valestrand Hjellvik, Tynset, Skarp, Hallingdal, Hunstad, Stjørdals Blink, Mosjøen, Bækkelaget, Porsanger, Stranda, Hammerfest/Stein, Kambo, Kaupanger/Hafslo, Bremnes, Kvaløya, Odda, Malvik, Pors Grenland og Fyllingsdalen. Og i tillegg vil det altså bli satt opp flere kamper når gruppespillet er unnagjort.

- Vi har hatt fokus på å få en god geografisk spredning og jevn fordeling av gutter og jenter samt de ulike klassene. Vi er godt fornøyd med oppsettet der vi har med lag fra Porsanger i nord til Flekkerøya i sør. Og i tillegg skal vi sende en rekke kamper både onsdag og torsdag samt finaler fredag og lørdag, så her blir det mange flere kamper og lag som blir satt opp etter hvert som cupspillet begynner midtveis i turneringen. Kampene kommenteres av våre Premier League-kommentatorer Kasper Wikestad, Per-Jarle Heggelund og Jørgen Klem, sier Taule.

Kampene vil gå på TV 2 Sportskanalen og TV 2 Sumo fra søndag 27. juli hver dag til og med torsdag. Fredag og lørdag blir det finalekamper. Mini er programleder på indre bane på dagsendingene. Se kampoppsettet nederst i pressemeldingen.

Norway Cup-show på kvelden

I tillegg til de direktesendte kampene og sendingene på TV 2 Sportskanalen på dagtid, vil TV 2 sende Norway Cup-magasin fra kl. 19.30 til 20.00 mandag til og med fredag. Her blir det innslag fra Ekebergsletta, live musikk med noen av Norges mest populære artister og mye mer fra verdens største fotballturnering for ungdom. Programledere er Helene Husvik og Freddy Dos Santos.

Åpningsshow på TV 2 Zebra

Det tradisjonsrike åpningsshowet på Ekebersletta sendes på TV 2 Zebra kl. 21.30 lørdag 26. juli. Helene Husvik og Freddy Dos Santos leder showet der en rekke kjente artister vil opptre. Blant andre Isac Elliot, Adelèn, Kaveh, Sandra Lyng, Katastrofe, Gabrielle, Robin & Bugge og Admiral P m. flere.

Finaler på TV 2 Sportskanalen og TV 2

Norway cup-finalene blir sendt på TV 2 Sportskanalen fra fredag formiddag og lørdag morgen får du finaler både på TV 2 Sportskanalen og TV 2.

Kampoppsett TV 2 Sportskanalen og tv2sumo.no søndag 27. juli, mandag 28. juli og tirsdag 29. juli:

Søndag 27. juli:

Kl. 10.05: Finnsnes IL – Batnfjord/Reinsfjell – Gutter 16 år

Kl. 11.15: Sykkylven – Nardo FK – Jenter 16 år

Kl. 12.30: Geilo/Uvdal – Søgne FK – Gutter 13 år

Kl. 14.30: Skjold – Kongsberg IF Åsen – Jenter 13 år

Kl. 15.30: Fløy IL – Fana 1 – Gutter 19 år

Kl. 16.50: Eidskog – Stenkjer FK – Jenter 19 år

Mandag 28. juli:

Kl. 10.05: Mjølner – Askim FK Best – Gutter 14 år

Kl. 11.00: Valestrand Hjellvik FK – Viking 1 – Jenter 14 år

Kl. 12.00: Tynset – Hallingdal FK – Jenter 19 år

Kl. 14.15: Skarp – Bergen Nord – Gutter 19 år

Kl. 15.30: Hunstad – Stjørdals Blink – Jenter 16 år

Kl. 16.45: Mosjøen IL – Bækkelaget 1 – Gutter 16 år

Tirsdag 29. juli:

Kl. 10.05: Porsanger IL – Stranda IL – Gutter 16 år

Kl. 11.15: Hammerfest IL/Stein – Kambo IL– Gutter 14 år

Kl. 12.15: Kaupanger/Hafslo – Bremnes – Jenter 16 år

Kl. 14.15: Kvaløya SK – Odda Fotballklubb 1 – Gutter 16 år

Kl. 15.30: Malvik IL – Førde IL – Jenter 19 år

Kl. 16.45: Pors Grenland – Fyllingsdalen FK – Gutter 19 år