KAN VÆRE KLAR FOR PSG: Angel Di Marias neste stoppested kan være PSG. Foto:  AFP PHOTO/ MIGUEL RIOPA
KAN VÆRE KLAR FOR PSG: Angel Di Marias neste stoppested kan være PSG. Foto:  AFP PHOTO/ MIGUEL RIOPA

Fotballryktene: Di Maria nær å signere for PSG

Og Enner Valencia er i London for å fullføre overgangen til West Ham.

Selv om hele verdens øyne rettes mot Maracanã søndag kveld, jobber klubbene med å få på plass nye spillere i kulissene. 

Etter at overgangsvinduet åpnet har flere store kjøp blitt offentliggjort, men ryktebørsen koker fortsatt.

Her er dagens fotballrykter:

Angel Di Maria har vært ettertraktet i sommer. Nå melder AS at Real Madrid-spilleren går til PSG for 480 millioner kroner. Overgangen skal i praksis være klar. Det kan åpne døren for at James Rodriguez kommer til Madrid. 

Nettopp Rodrigues er på alles lepper etter VM og nå sier spissen til Marca at det er hans drøm å spille for Real Madrid. Så gjenstår det å se om den spanske klubben vil gjengjelde kjærlighetserklæringen.

Eliaquim Mangala er en het mann om dagen og Manchester City ser ut til å stikke av med signaturen til Porto-forsvareren. 320 millioner kroner må City ut med for 23-åringen skriver BBC. Det er ventet at overgangen offentliggjøres til uken.

Ryktene rundt Arturo Vidal til Manchester United har fått Juventus til å se etter en erstatter. The Telegraph skriver nå at Torino-klubben har siktet seg inn på Tottenhams Paulinho som erstatter for Vidal. 250 millioner kroner må Juventus bringe til bordet før Daniel Levy vil vurdere å selge brasilianeren. 

Enner Valencia tok VM med storm og har vært linket til klubber som Sevilla og AC Milan. Nå melder The Sun at spissen er i London for å fullføre en overgang til West Ham. Prisen på avtalen er rundt 100 millioner kroner. 

Brendan Rodgers har blitt lovet å kunne reinvestere overgangssummen klubben fikk for Suárez. Nå skriver Express at Swanseas spiss Wilifred Bony er nær en overgang til Liverpool. 200 millioner kroner skal Rodgers være villig til å betale for ham.

En annen VM-spiller som er het på overgangsmarkedet er Keylor Navas. Costa Ricas keeper har vært linket til flere klubber under VM. Nå skriver Marca at interessen fra Bayern Munchen har kjølnet. 

Paul Pogba har vært på ferie i London og det har virkelig skutt fart i ryktene om en overgang til Chelsea. Spesielt etter at midtbanespilleren ble sett nær Stamford Bridge. Det skriver Dail Mail.

Sam Allardyce skal visstnok ikke bare nøye seg med Valencia som sommerforsterkning. Daily Mirror skriver at West Ham-sjefen ønsker seg Fabian Delph. Aston Villa spillerens overgang skal være verdt 50 millioner kroner og er en av signaturene som vil sørge for mer offensiv fotball.

Skulle Villa selge Delph kan Esteban Cambiasso bli hans erstatter på Villa Park. Midtbaneveteranen kan komme gratis til klubben, men det er ikke bare Paul Lambert som har fått øynene opp for ham. Også Sam Allardyce skal være interessert i 34-åringen skriver Daily Mirror