NY CITY-STOPPER: Eliaquim Mangala er klar for Manchester City etter overgang fra FC Porto..  AFP PHOTO / MATTHIEU ALEXANDRE
NY CITY-STOPPER: Eliaquim Mangala er klar for Manchester City etter overgang fra FC Porto.. AFP PHOTO / MATTHIEU ALEXANDRE

Manchester City-tabbe avslører trolig nytt storkjøp

Eliaquim Mangala ble vist frem i video på Manchester Citys hjemmesider.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Eliaquim Mangala (23) er trolig klar for Manchester City.

23-åringen er ikke presentert offisielt, men på grunn av en tabbe fra medieavdelingen i klubben er det grunn til å tro at det skjer innen kort tid.

Supportere har nemlig funnet en video som viser midtstopperen på Etihad Stadium der han blir vist rundt. Han deltar i tillegg på en foto-shoot for en av klubbens sponsorer. Videoen går nå som en farsott i sosiale medier og på fansider på nettet.

NB: Videoen er nå fjernet.

– Jeg er her for å hjelpe laget å vinne titler, ligaen, cupen og Mesterligaen. Jeg er for å vinne og hjelpe laget vinne så mange titler som mulig. Jeg er ambisiøs. Det er derfor jeg er her, sier Mangala i videoen.

Det kan selvfølgelig være at ikke alt er hundre prosent i orden for overgangen, men mye tyder på at Manchester City er sikre på at han vil bli en himmelblå.

Manchester City betaler ifølge britiske medier rundt 300 millioner kroner for Portos midtstopper.

Med i Frankrikes VM-tropp

Mangala har spilt i Porto siden 2011, etter å ha blitt kjøpt fra Standard Liège for snaut 100 millioner kroner.

Midtstopperen var med i årets franske VM-tropp, men fikk ikke spilletid. Didier Deschamps valgte i stedet Mamadou Sakho (Liverpool) og Raphaël Varane (Real Madrid) som sitt stopperpar.

Avslutter stopperjakten

Kjøpet markerer trolig slutten på Citys stopperjakt. Klubben har i lengre tid vært linket til både Eliaquim Mangala (Porto) og Mehdi Benatia (Roma), men valget landet altså til slutt på førstnevnte.

Nylig bekreftet City at Samir Nasri har signert en ny kontrakt med klubben. Tidligere denne sommeren har de signert Bacary Sagna gratis fra Arsenal. Midtbanekjempet Fernando, også han fra Porto og Willy Caballero har også blitt hentet inn i løpet av sommeren.