KONKURRENTER: José Mourinho og Arsène Wenger hilser på hverandre før et Premier League-oppgjør.
KONKURRENTER: José Mourinho og Arsène Wenger hilser på hverandre før et Premier League-oppgjør.

Fotballryktene: – Mourinho vil snyte Wenger for nytt stjernekjøp

Og Brendan Rodgers får bruke Suárez-millionene som han vil.

Innspurten i fotball-VM hindrer ikke de europeiske toppklubbene i arbeidet med å forsterke lagene sine før den nye sesongen.

Bare de siste par dagene har et par virkelig store overganger funnet sted, i kraft av Alexis Sánchez overgang til Arsenal og Luis Suárez Barcelona-flytting.

Mens overgangsvinduet er åpent florerer det av rykter om spillerkjøp.

Her en samling av dagens fotballrykter:

Det var en ambivalent følelse for mange Liverpool-fans da sagaen om Luis Suárez endelig tok slutt, og uruguayaneren ble bekreftet klar for Barcelona. Nå skriver The Times, en av de mer troverdige engelske avisene, at Brendan Rodgers får lov til å bruke alle 750 millionene klubben tjente på å forsterke laget.

Arsenal har hentet en stjernespiller i sommer, og skal være nær ved å signere den franske landslagsbacken Mathieu Debuchy som erstatter for Bacary Sagna. Daily Telegraph formidler også relativt velkjente rykter om tyskerne Sami Khedira og Lars Bender. En defensiv midtbanespiller antas å være høyt på listen for Arsène Wenger i sommer.

Franskmannen kan imidlertid få konkurranse fra en annen klubb med spandérbuksene på - Chelsea. De ønsker å kapre en eventuell Arsenal-overgang for Real Madrids Khedira hevder Daily Mirror.

Store stjerner og unge talenter kan det aldri bli nok av for José Mourinho. Chelsea vurderer ifølge Daily Express å legge inn et bud på 70 millioner kroner for Paris St. Germains 19 år gamle midtbanespiller Adrien Rabiot.

Hva som skjer med Romelu Lukaku som nå kommer tilbake fra et låneopphold i Everton har vært et av de store spørsmålene denne sommeren. The Telegraph skriver at Wolfsburg er interessert og at tysk fotball kan være hans neste stoppested.

Manchester United ønsker å skyte seg tilbake til toppen av engelsk fotball, og har siklet på Angel Di Maria. The Mirror melder at det er en overgang United kan se langt etter. Grunn: argentineren ønsker Mesterliga-fotball.

Real Madrid ønsker heller ikke å ligge på latsiden etter at Barcelona sikret seg Luis Suárez. Sky-journalisten Fabrizio Romano har snakket med Franz Beckenbauer, som bekrefter at Real Madrid sikrer seg Toni Kroos fra Bayern München. 

Samtidig sier VM-stjernen James Rodríguez til Marca at han ville slutte seg til Real Madrid, selv med bind for øynene. – Jeg respekterer de andre lagene, men Madrid er Madrid, sier colombianeren.

Ole Gunnar Solskjær kan miste Frazier Campbell. Spissen skal ha en overgangsklausul på 600.000 pund (6 millioner kroner) etter nedrykket, og Crystal Palace har ifølge The Guardian møtt den prisen.

London-klubben ser ikke ut til å ha blitt skremt av at Cardiff rykket ned og ønsker også å hente midtstopper Steven Caulker. Caulker vil si nei til en overgang til Queens Park Rangers, og slutte seg til Crystal Palace for 80 millioner kroner, dersom Ole Gunnar Solskjær og co godtar budet, melder Daily Mirror.

Samtidig kan Cardiff også miste en av sine største stjerner. Gary Medel imponerte for Chile i VM, og Inter skal være svært interessert i å signere ham, skriver Sky Sports.

Newcastle nærmer seg den 24 år gamle Monaco-spissen Emmanuel Riviere, skriver Evening Chronicle. Riviere har også blitt linket til Stoke, West Bromwich og Arsenal.

Jack Rodwell kom til Manchester City fra Everton med store forventninger på sine unge skuldre. De kan man trygt si ikke er blitt innfridd, men 23-åringen mangler ikke tilbud. Ifølge The Sun er ni Premier League-klubber interessert i å knytte ham til seg, inkludert Everton. Om han ønsker seg til varmere strøk står også Inter, Valencia og Villareal klar med sjekkheftet.

Den franske VM-spissen Loïc Remy var forrige sesong utlånt til Newcastle. Denne sesongen virker det til at Remy skal bo i London. I utgangspunktet er 27-åringen tilknyttet Queens Park Rangers, men TalkSport hevder at Arsenal og Tottenham kjemper om underskriften hans. Newcastle har imidlertid ikke gitt opp håpet om å signere ham permanent.

Newcastle har ifølge Daily Express kommet til enighet med Montpellier om en overgang verdt 130 millioner kroner for Remy Cabella (24). Det skriver Daily Express.

En annen som hadde enorme forventninger på sine unge skuldre var tidligere Barcelona-stjerneskudd Bojan Krkic. Karrieren har ikke gått helt den retningen man har ventet, og nå nærmer Stoke seg en overgang - i alle fall om man tror på det Daily Star skriver.

Samme avis hevder at Manchester United og Chelsea ønsker seg tidligere Arsenal-spiller Alex Song fra Barcelona. Song vil koste rundt 200 millioner kroner.

Ecuador-spiss Enner Valencia tok VM med storm i gruppespillet, og selv om det ble tøffere etterhvert for angriperen som tjener til livets opphold i mexikanske Pachuca vekket han interessen for seg selv over hele Europa. West Ham og Sam Allardyce er interessert, men i konkurranse med Sevilla og AC Milan kan det bli tøft å hente Valencia. Dette står i The Times.