LA SEG FLAT: David Luiz har hatt noen tøffe dager, men et brev fra en ung supporter gjør tilstanden litt bedre. Foto: Gabriel Bouys/Instagram
LA SEG FLAT: David Luiz har hatt noen tøffe dager, men et brev fra en ung supporter gjør tilstanden litt bedre. Foto: Gabriel Bouys/Instagram

Forsøkte å trøste Luiz med brev og tegning

– For meg er du en vinner, skrev den lille jenta.

David Luiz hadde sin tyngste dag som fotballspiller da han opplevde å bli ydmyket foran egne supportere mot Tyskland. Trolig hjalp det ikke på selvfølelsen at han hadde kapteinsbindet rundt sin arm. Etter kampen gikk han tårevåt ut av banen og unnskyldte seg til supporterne.

Se det rørende brevet nederst i saken!

Fredag mottok David Luiz et brev som kanskje kan virke trøstende på brasilianeren før bronsefinalen mot Nederland på lørdag.

– Ikke vær lei deg
På sin Instagram-konto la han ut hele brevet fra den unge jenta. Analuz Penna Reale skriver i det rørende brevet at hun har fulgt alle Brasils kamper og er en stor fan av David Luiz.

Dette skriver hun:

Hei, David Luiz.

Mitt navn er Analuz.

Jeg så alle Brasils kamper i VM og jeg likte å se deg spille.

Jeg synes ikke du trenger å være lei deg fordi du spilte bra og gjorde det beste du kunne. Du var en flott kaptein.

Livet er slik – noen ganger taper man og andre ganger vinner man, men man bør uansett være glad.

For meg er du en vinner, David Luiz.

Analuz Penna Reale.

Den lille jenta hadde også lagt ved en tegning som skal forestille David Luiz som løfter VM-troféet.

– Prinsesse Analuz
Det er tydelig at det ikke bare er David Luiz selv som fikk en tåre i øyekroken av brevet. Over 600.000 har for øyeblikket likt brevet på hans Instagram-konto. David Luiz benytter anledningen til å takke den lille jenta som sendte brevet og retter samtidig en stor takk til støtten han har fått fra alle andre.

– Mange takk prinsesse Analuz, jeg elsker brevet ditt!