AVSLØRT: Alexis Sanchez' personlige frisøk kan ha bekreftet overgangen til Arsenal. AFP PHOTO / MARTIN BERNETTI
AVSLØRT: Alexis Sanchez' personlige frisøk kan ha bekreftet overgangen til Arsenal. AFP PHOTO / MARTIN BERNETTI

Fotballryktene: Sanchez' personlige frisør kan ha bekreftet overgangen

Og storklubbene ligger langflate etter «den nye Cristiano Ronaldo.»

Den personlige frisøren til Alexis Sanchez, Carlos Moles, kan ha avslørt overgangen til Arsenal, melder Daily Mirror. På sin facebook-profil skrev han følgende: «Alexis Sanchez kom for å besøke oss og for å si farvel. Som det er rapportert, han skal til Arsenal.» Kun timer senere skal det ha dukket opp en bekreftelse på overgangen på Barcelona sine offisielle sider, men den skal nå være fjernet igjen.

Se tweet om dette i bunnen av ryktene.

Daily Express melder at Arsenal skal være svært misfornøyd med at det tar så lang tid før Sanchez kan signere for klubben. De siste dagene har det vært ryktet at de to klubbene er kommet til enighet, men at overgangen drøyes i påvente om at Liverpool og Barcelona blir enige om Luis Suarez. Suarez-sagaen er forventet å bli fullført i løpet av helgen, om partene kan bli enige om overgangssummen, melder Daily Mirror.

Både United, Liverpool, Chelsea og Arsenal skal være klar til å krige om «den nye Cristiano Ronaldo». Spilleren det er snakk om er den portugisiske 15-åringen Joao Filipe. I tillegg skal klubbene også være interessert i å hente lagkameraten hans i Benfica, keeperen Joao Virginia, han også 15 år. Begge spillerne skal være interessert i å spille i Premier League og klubbene er ryktet til å ligge langflat etter dem begge. Både Mourinho og Wenger skal være veldig interessert og skal være villig til å tilby begge de to unge guttene lukrative kontrakter for signaturen deres. 

Det er vel ikke noe overraskelse? Nok en gang blir Wesley Sneijder linket til Manchester United. The Sun skriver at van Gaal skal være interessert å hente ham til Old Trafford, men Galatasaray krever omtrent 170 millioner kroner for den nederlandske midtbanemannen.

Flere spillere er linket til United i dag. Colombia og Fiorentinas Juan Cuadrado holder døren åpen for et nytt klubbskifte, selv om han kun nylig gjorde avtalen med italienerne permanent, melder London Evening Standard. Foreløpig er det ikke noe konkret, har spilleren sagt, samtidig som han presiserer at han ikke har hastverk med å ta en avgjørelse. Dette bidrar selvfølgelig til at han blir linket til United.

Arsenal skal være villige til å selge Arteta. 32-åringen har kun et år igjen av kontrakten, og Wenger skal være interessert i å få noe igjen for spanjolen. Den italienske Serie-A klubben Fiorentina skal være interessert i å hente spilleren, men Arsenal krever i overkant av 60 millioner kroner, melder The Times.

Og inn skal den tyske midtbanespilleren Sami Khedira. Daily Mail skriver at om Arsenal skal klare å lokke Madrid-spilleren til London, må de gjøre ham til klubbens best betalte. I tillegg må de betale en fin sum til Real Madrid, som skal lyde på 255 millioner kroner.

Roma har gitt Manchester City frist til 21. juli for å komme til enighet om en overgang for midtstopperen Mehdi Benatia. Den italienske hovedstadsklubben skal være villig til å sende Benetia på et fly til England for i underkant av 330 millioner kroner, melder The Guardian. Fortsatt håper City at de kan få hentet førstevalget Eliquim Mangala, og dette er grunnen til at Roma nå har satt tidsfristen.

Med Ashley Cole ute og Chelsea på desperat jakt etter en ny back, skriver The Sun nå at Mourinho har hentet Atletico Madrids Filipe Luis. Prisen for den nye backen skal være i overkant av 210 millioner kroner. Luis som var sterk medvirkende til Atléticos seriegull, vil derfor følge sin tidligere lagkamerat Diego Costa til London.

Liverpool-floppen Iago Aspas skal være på vei vekk. Daily Star hevder at kilder i Spania sier at Sevilla skal stå klar til å prøve å hente spanjolen. Samtidig sies det at Aspas selv skal være interessert i et klubbskifte om den muligheten skulle komme.