Miley Cyrus med psykedelisk sjokkvideo om dop

Vekker nok en gang oppsikt. Se videoen!

Miley Cyrus (21) er ikke akkurat kjent for å spare på kruttet.. Denne sommeren er det ikke bare et hett sceneshow som får øyenbryn til å heve seg, nå er nemlig popsangeren ute med en helt spesiell video. 

I samarbeid med hennes store helter i bandet The Flaming Lips, har nemlig 21-åringen filmet en video som er så fargerik og psykedelisk at man nærmest blir svimmel av å se den. Det hele ble attpåtil filmet mens Cyrus var sengeliggende etter å ha fått en allergisk reaksjon på antibiotika, skriver Rolling Stone.

Se den helt spesielle vidoeen, der også artist Moby spiller, ovenfor. Vi advarer mot drøye bilder.

Handler om LSD

Flaming Lips-frontfigur Wayne Coyne (53) forteller at videoen som nå er sluppet egentlig var ment for en låt som har en LSD-referanse. 

Han beskriver plottet slik: 

– Moby spiller en ondskapsfull, maktsyk kultleder. Han vil ha verdens mest verdifulle, ifølge vår historie, psykedeliske overnaturlige eiendel ... John F. Kennedys hjerne! Den hjernen inneholder originalformulaen til dopet LSD. Og Miley Cyrus har den magiske hjernen! Og Moby får med seg en nymfoman Manson-aktig, blond, freaky jente som skal stjele hjernen fra Cyrus.

Historien slutter heller ikke der.

– ... Hun stjeler hjernen fra Cyrus mens hun fortsatt er sengeliggende i koma. Cyrus våkner til slutt og er dritforbanna på at hjernen hennes er blitt stjålet! Hun engasjerer en julenisse med brent ansikt og et lesbisk hårete monster for å jakte ned den blonde freak-jenta som stjal hjernen.

Og hvordan galskapen til slutt ender? Det kan du se i videoen øverst i artikkelen.