INNBRUDD: Inngangspartiet til den eksklusive butikken i Oslo sentrum har tydelige skader etter innbruddet i natt. Foto: Espen Eide/TV 2
INNBRUDD: Inngangspartiet til den eksklusive butikken i Oslo sentrum har tydelige skader etter innbruddet i natt. Foto: Espen Eide/TV 2

Knuste rute og rundstjal luksusbutikk i Oslo

Oslo (NTB): Politiet i Oslo leter etter to personer i en sølvgrå Mercedes etter et innbrudd i den eksklusive Gucci-butikken i sentrum natt til onsdag.

Gucci-butikken ligger i Nedre Slottsgate bak Stortinget sammen med flere andre butikker med eksklusive vareutvalg.

– Vi fikk beskjed om innbruddet klokken 02.15. Innbruddstyvene har kastet eller kjørt en slags pall inn gjennom vinduet og deretter stukket fra stedet. Vi har ennå ikke oversikt over hva de har fått med seg, men dette er jo en butikk med dyre varer, sier operasjonsleder Tor Gulbrandsen i Oslo politidistrikt til NTB.

Vitner har observert to personer i en sølvgrå Mercedes E-klasse som kjørte bort fra stedet. Bilen hadde påsatt skilt med registreringsnummeret DP 15195.

– Det er nok sannsynligvis falske kjennetegn, sier Gulbrandsen, som legger til at det er sannsynlig at bilen kan ha fått skader i forbindelse med innbruddet.

Oslo-politiet sier til TV 2 at de har fått opplysninger om at bilen har blitt observert i retning Sverige.

Politiet ber om tips fra publikum som kan ha sett bilen. (NTB/TV 2)