Benficas Lazar Markovic skal være klar for Liverpool innen 48 timer. (AP Photo/Paulo Duarte)
Benficas Lazar Markovic skal være klar for Liverpool innen 48 timer. (AP Photo/Paulo Duarte)

Fotballryktene: Liverpool-overgang er en «done deal»  

Og Manchester City nekter å selge Yaya Touré. Her er dagens rykter.

VM nærmer seg klimaks og snart er sommerens eventyr over for denne gang, men heldigvis er det fortsatt lenge igjen av overgangsvinduet og klubbene har fortsatt en del handling og gjøre før man kan blåser i gang en ny sesong.

Her er dagens fotballrykter!

Avtalen mellom Liverpool og Benfica for Lazar Markovic skal være «en done deal», melder Daily Mirror. Spilleren skal i løpet av de neste 48 timene fly til Liverpool for å undergå den medisinske undersøkelsen. Det skal være snakk om en avtale som strekker seg over fire år. Prisen for serberen skal være på om lag 215 millioner kroner.

Manchester City kommer ikke til å selge Yaya Touré, melder Daily Mirror. Spilleren selv har tidligere vært ute i mediene og sagt at han vil gjøre alt for å forlate klubben denne sommeren. Det har helt siden mai pågått en konflikt mellom ivorianeren og klubben, da Touré uttalte at klubben ikke ga ham noe oppmerksomhet på bursdagen. Samme måned skal han ha sagt at det «ville vært en ære» å spille for PSG.

Arsene Wenger skal ha fortalt talkSPORT at Arsenal forventer å fullføre overgangen til Alexis Sanchez i løpet av onsdag. Prisen skal ligge på om lag 330 millioner kroner. Flere andre klubber har vært ute etter chilenerens signatur, blant dem Liverpool, men nå ser det altså ut til at det er publikumet på Emirates som får se 25-åringen i aksjon for deres lag de kommende sesongene.

Tottenham skal ha lagt inn et bud i håp om å sikre seg nok en spiller rett foran nesen på Premier League-rival Liverpool, melder Daily Mirror. Tidligere har det vært meldt at Origi-overgangen var så godt som klar og at den unge belgieren skulle bli lånt tilbake igjen til Lille den kommende sesongen, som en del av avtalen som skal ha vært på om lag 65 millioner kroner.

Juventus er ute etter Manchester United-backen Patrice Evra og skal være villig til å betale rundt 20 millioner kroner, melder Daily Mail. Italienerne er villig til å gi 33-åringen en to-årskontrakt som skal være verdt 603 000 kroner i uken. Samtidig vil Louis van Gaal at den rutinerte forsvarsspilleren skal bli.

Motsatt vei er det fortsatt samtaler angående en overgang for chileneren Vidal, men Juventus vil ikke selge midtbanemannen før United innfri deres prisforlangende på litt over 400 millioner kroner.

I gårsdagens rykter ble det nevnt at Lucas Leiva var på vei ut Anfield-portene. Ryktene ble ikke mindre av at brasilianeren skal ha fjernet det at han var Liverpool-spiller fra Twitter-profilen sin. Nå er det kommet frem nye rykter om at en overgang for Lucas kun er for å innfri prisen Southampton har satt på sin midtstopper, Dejan Lovren, skriver Daily Express. Napoli skal være interessert i 27-åringen, men vil ha en avtale hvor de leier ham et år, med opsjon på kjøp. Også Inter skal være interessert i en overgang.

Etter å ha vært på lån i Everton hele forrige sesong, har Gareth Barry og Everton nå gjort avtalen permanent. Engelskmannens kontrakt med City gikk ut ved sesongslutt og har nå valgt å gå gratis til «the Toffees». Det skal være snakk om en tre-års avtale for den rutinerte 33-åringen, melder Daily Mirror.