SOLGT: De velkjente gummistøvlene til Drillo.
SOLGT: De velkjente gummistøvlene til Drillo.

Drillos pæler solgt til NFF - for 50.000 kroner!

Nå gjenstår kun 549 fotballbaner med regnskog før Drillo får VM-sveisen!

Gjennom VM har TV 2 ønsket å bidra til at regnskogen bevares. I den anledningen har Drillo stilt både hår og pæler til disposisjon.

Dersom et regnskogareal tilsvarende 10 000 fotballbaner reddes, så ryker Drillos hår på direktesendt TV.

Tidligere i dag punget Norges Fotballforbund ut 50 000 kroner for Drillos pæler, hvilket betyr at det nå gjenstår kun 549 fotballbaner før Drillos hår møter saksen.

Ved å sende REGNSKOG til 2160 gir du 50 kroner og redder en fotballbane med regnskog. 

NFF kjøpte pælene

Fotballforbundets bidrag betyr at VM-sveisen nå er farlig nær for Egil Drillo Olsen. Kun 549 tekstmeldinger, for å være presis.

– Hvorfor har dere valgt å gjøre dette?

– Dette er mye penger, men det er et veldig godt prosjekt og et godt fokus TV 2 har hatt gjennom VM. Det ønsker vi å støtte, og da gir vi et godt økonomisk bidrag. Det tilsvarer kanskje rundt 200 kroner per ansatte i forbund og fotballkretser, forteller Kai Erik Arstad, assisterende generalsekretær i NFF.

Det er heller ikke å forakte at de ikoniske pælene nå tilhører forbundet.

– Ja, og i tillegg blir vi stolte eiere av noen støvler som faktisk er et ikon i norsk fotball. De hadde vi lyst på, gliser Arstad. 

– Hva ønsker dere å oppnå med dette?

– Hvis vi klarer å gi et ekstra fokus på dette prosjektet, så kan det tenkes at folk kanskje sender en ekstra sms. Selvfølgelig er det også en bonus at vi får se Egil i en VM-sveis!

Se intervjuet øverst i artikkelen!