NY TATOVERING: Miley Cyrus har tatovert sin avdøde hund Floyd på venstre side av overkroppen. Foto: Mileycyrus/Instagram
NY TATOVERING: Miley Cyrus har tatovert sin avdøde hund Floyd på venstre side av overkroppen. Foto: Mileycyrus/Instagram

Sjekk Mileys nye tatovering 

Ville ha et minne for livet etter den avdøde hunden Floyd.

Superstjernen Miley Cyrus (21) fikk tatovert et bilde av sin avdøde hund Floyd på overkroppen på et houseparty i helga.

Miley Cyrus har ved flere anledninger gitt uttrykk for hvor utrøstelig hun er etter at hunden i april ble drept av en coyote, men i forrige uke fortalte hun at hun var klar for å elske noen igjen, og gikk til innkjøp av en ny, liten valp.

Hund med snakkeboble

Nå vil hun bære med seg et minne for livet etter den høyt elskede, avdøde hunden.

Bilder av den nøye dokumenterte tatoveringsprosessen viser at Miley hadde printet ut flere bilder og tegninger av Floyd som de baserte tatoveringen på.

Hunden sitter i en sirkel, og med en snakkeboble over hodet der det står: «With a little help from my fwends».

Sitatet spiller på rockebandet Flaming Lips sin låt med samme navn, som igjen spiller på Beatles-sangen «With a Little Help from My Friends» fra 1967. Fwends er et populært uttrykk for ekstra nære venner.

Merket vennene for livet

Og det var ikke bare Cyrus som tok minnetatoveringen. Et helt knippe av hennes venner gikk også ut av housepartyet merket for livet. 

Nå spørs det om den nye valpen Emu kan fylle tomrommet etter Floyd, og om tatoveringen er et tegn på at hun kan gå videre. 

– Det har tatt en del tid å bli klar for dette neste steget og elske noen igjen. Ingen vil noen gang kunne erstatte Floyd. Det var et bånd som var så dypt at det ikke kan erstattes, men det er ikke det jeg prøver å gjøre, skriver 21-åringen på Instagram.