ALLSVENSKAN: Rekdal tipper AIK vinner i Allsvenskan på mandag. Her i kamp mot PSV Eindhoven i Europa League. (AP Photo/Peter Dejong)
ALLSVENSKAN: Rekdal tipper AIK vinner i Allsvenskan på mandag. Her i kamp mot PSV Eindhoven i Europa League. (AP Photo/Peter Dejong)

Tipper Allsvenskan i VM-pausen

Kjetil Rekdal har håndplukket AIK og Ullern som vinnere på Langoddsen mandag. 

ÅTVIDABERG - AIK (ALLSVENSKAN) H: 2,90 U: 3,05 B: 2,15
Åtvidaberg ligger midt på den allsvenske tabellen så langt med 16 poeng fra de tolv første kampene. De har elendig borteform og tar stort sett poengene på hjemmebane. De har ikke spilt en tellende kamp siden 31 mai, og tapte da 0-1 for svake Mjällby. For en uke siden tapte de 2-3 hjemme for Norrköping i treningskamp. AIK ligger på femteplass i Allsvenskan og gikk syv kamper ubeseiret i serien før VM-pausen. De tapte 0-3 for Örebro i en treningskamp i juni. AIK skal normalt sett være et hakk bedre enn Åtvidaberg, og er favoritter til å vinne denne.

 

ULLERN - HASLE-LØREN (3. DIVISJON, AVD 2) H: 1,40 U: 4,75 B: 3,50
Ullern ligger ett poeng bak Hauerseter i avdelingen, men har en kamp mindre spilt og en overlegen målforskjell på +23. Forrige kamp vant de 4-0 borte over nettopp Hauerseter, og runden før vant de 4-0 over Oldenborg. Ullern er i knallform og har faktisk ikke tapt en seriekamp siden august i fjor. Hasle-Løren har to strake seire selv: 3-1 over Røa og 3-2 over Oldenborg. De lagene er ganske svake, og Ullern seiler opp som favoritter til å ta tre poeng og serieledelsen her.