Slik har du aldri sett eller hørt «Gorillaen» Greipel før

Superspurteren synger i ny musikkvideo.

André Greipel har tilsynelatende flere strenger å spille på.

Ikke bare er tyskeren med kallenavnet «Gorillaen» en av Tour de France-feltets sterkeste spurtere - han kan synge også.

Eller... Han gjør i alle fall noe som minner om synging i en video Lotto Belisol la opp på sin Youtube-konto søndag kveld.

Sammen med lagets lege Servaas Bingé står Greipel bak sangen «Live your dream», som tilfeldigvis også er sykkellagets motto.

– Spontan idé

Bingé har en musikalsk bakgrunn og idéen til denne musikkvideoen var det Greipel som fikk, etter at laglegen ga ut sangen «De Ronde» i forbindelse med rittet Ronde van Vlaanderen tidligere i år.

– Idéen kom svært spontant. Sangen hans var ofte et tema i samtaler innad i laget. Så fikk vi idéen til dette unike musikkeksperimentet, sier Greipel ifølge Lotto Belisols nettsider.

– Stemningen mens vi spilte inn sangen var strålende, vi lo mye og hadde det veldig gøy. Men jeg vil ikke gjøre mange opptredener. Jeg fokuserer alt på Touren, men dette var definitivt mulig å gjennomføre.

Servaas Bingé laget sangen sammen med kameraten Jan Borré.

Han avslører at de laget to versjoner, og at de så i øynene til Greipel hvilken han likte best.

– Det var litt av en jobb å finne den riktige stilen og en følelse som passer André. Spesielt siden vi hovedsaklig lager nederlandske singer-songwriter-sanger. En liste av musikken André spilte i lagbussen ga oss også en idé om hvilken type musikk han likte, sier Bingé.

– Realiserte drømmen hans

Sangen betyr tydeligvis lykke for Greipel.

To dager etter at de fullførte opptaket av sangen i Köln ble Greipel tysk mester, og resultatet av det ser vi i at han sykler i den tyske mestertrøyen under Tour de France.

– Ved å spille inn denne sangen realiserte vi drømmen hans, sier Bingé.

Så spørs det om «Gorillaen» kan realisere sine sykkeldrømmer.