COMEBACK: Lyn har begynt å vinne kamper i Oddsen-ligaen. Her fra en cupkamp på Bislett i 2012. .
Foto: Erlend Aas / NTB scanpix
COMEBACK: Lyn har begynt å vinne kamper i Oddsen-ligaen. Her fra en cupkamp på Bislett i 2012. . Foto: Erlend Aas / NTB scanpix

Spenning i Oddsen-ligaen på lørdag.

Kjetil Rekdal håndplukket tre norske kamper.

LEVANGER - TRÆFF (ODDSEN-LIGAEN 2) H: 1,35 U: 4,50 B: 4,70
Levanger FK har vunnet tre av de siste fire kampene og har klatret opp til tredjeplass på tabellen. Det er en fem poengs luke til Raufoss på andreplass, og den kan de ta et jafs av med seier over Træff her. Træff har bare vunnet en av sine siste ni kamper og har nå bare to poeng ned til Herd på nedrykksplassen. Rosenborg 2 ligger også bak dem og kan begynne å toppe laget utover høsten for å redde plassen. Da blir det enda tøffere. Det kan se ut som Træff skal tilbringe høsten i nedrykksstriden.

 

LYN - STORD (ODDSEN-LIGAEN 3) H: 1,65 U: 4,30 B: 2,95
Lyns trenerskifte ser ut til å bære frukter. Tidligere slapp de inn masse mål, nå har de vunnet 1-0 to ganger på rad. Dermed er de nå oppe og snuser på sikker plass på tabellen etter det så ut som de skulle rykke rett ned igjen. Nå møter de tabellnabo Stord til sekspoengskamp, et Stord-lag som bare har tapt en av sine siste seks kamper. Men her har Stord lang reisevei, og dette er sesongens første tur til østlandet. Her har Lyn en gyllen mulighet til å klatre.

 

EGERSUND - ÅLGÅRD (ODDSEN-LIGAEN 3) H: 1,50 U: 4,25 B: 3,65
Egersund var gode i starten av sesongen. Da tok de forholdsvis bra med poeng, men i det siste har poengfangsten vært laber: To tap og en uavgjort på de tre siste. Allikevel er de fortsatt ubeseiret hjemme, med unntak av et cuptap for Viking. Ålgård ligger sist i avdelingen med seks poeng opp til trygg plass og risikerer å bli hektet av i kampen for å overleve i de kommende ukene. Sist tapte de 0-1 for Lyn hjemme, og de har bare holdt nullen en gang denne sesongen, da de slo Grorud 1-0 hjemme. Dette blir tøft for Ålgård.