HAR ALT: Wimbledon-finalist Eugenie Bouchard er det som skal til for å lykkes både på og utenfor banen. Her poserer hun sammen med tvillingsøsteren Beatrice (til venstre). Photo: Scanpix / Twitter (@ThePuntersPage)
HAR ALT: Wimbledon-finalist Eugenie Bouchard er det som skal til for å lykkes både på og utenfor banen. Her poserer hun sammen med tvillingsøsteren Beatrice (til venstre). Photo: Scanpix / Twitter (@ThePuntersPage)

Eugenie (20) tar opp arven etter Kournikova og Sjarapova

Skjønnheten Eugenie Bouchard er i ferd med å erobre tennisverdenen. Lørdag spiller hun Wimbledon-finale.

Eugenie Bouchard. Merk deg navnet!

Lørdag spiller 20-åringen nemlig finale i Wimbledon. Hun skal kjempe om tittelen i tennissportens gjeveste turnering. Og hun skal vise seg frem for hele verden.

Anna Kournikova og Marija Sjarapova har vært - og Sjarapova er fortsatt - dyktige tennisspillere. Men de er også meget kjent for det utenomsportslige, og for mange er de kanskje nesten like kjent for sin skjønnhet og for sine modellbilder enn de er for å svinge racketen.

Se bildeserie med de to nede til høyre!

Russiske Kournikova, som har lagt opp, er blitt 33 år gammel. Sjarapova, som også er russisk, er blitt 27.

Lørdag skal verden for alvor presenteres for tennissportens neste superbabe: 20 år gamle Eugenie Bouchard fra Canada.

Så langt i karrieren, har den smellvakre Wimbledon-finalisten tjent i overkant av ti millioner kroner i premiepenger. Vinner hun mot tsjekkiske Petra Kvitová i morgendagens finale, ruller nye ni millioner kroner inn på kontoen.

Den engelske tabloidavisen Daily Mail har snakket med Rupert Pratt, en agent i det anerkjente agentbyrået Generate, som har uttalt følgende:

– Når Sjarapova gir fra seg tronen, vil Bouchard være klar til å ta den. Det er ingen tvil om at hun etter hvert kan komme til å tjene godt over 10 millioner pund i året. Så lenge hun fortsetter å levere varene på banen, vil det også åpne for store utenomsportslige muligheter.

Med en Wimbledon-finale og et rykte som vokser i takt med hvert slag, er det lett å anta at Eugenie Bouchard blir den neste store tennisbaben.

Hun gjør heller ikke noe for å skjule sin skjønnhet. Flere ganger i uken legger hun ut bilder av seg selv på Twitter. Den siste tiden har er bilde der hun poserer med sin vakre tvillingsøsteren Beatrice (bildet øverst) gått sin seiersgang.

Se et knippe utvalgte Twitter-bildene nederst i saken!

På pressekonferansen i forkant av lørdagens kvinnefinale i Wimbledon, sier 20-åringen at det er tennisen som kommer først. Men hun legger ikke skjul på at alt som følger med er en fin bonus.

– Jeg fokuserer først og fremst på tennisen, for det er det som er jobben min. Men jeg er selvsagt takknemlig for alt som følger med og tar imot alt jeg får. 

– Jeg er stolt av det jeg har oppnådd til nå, men jobben er ikke gjort ennå. Det er en flott turnering og det blir et flott øyeblikk på lørdag. Så får vi se hva som skjer etter etterpå, sa Bouchard til de spørrende journalistene.

I 2012 vant Eugenie Bouchard junior-Wimbledon. Lørdag, to år etter, kan hun vinne Wimbledon. Og hele tennisverdenen. Både på og utenfor banen!