Her er Synnøve Sunde på toppen av Blaæja utenfor Ørsta. T-skjorta har hun lånt av broren. Bildet er kåret til vinneren i Brooms jubileumskonkurranse, i forbindelse med at broom.no feirer 5 år. Premien er en knallrød Lexus CT200 h - som hun disponerer ut året.
Her er Synnøve Sunde på toppen av Blaæja utenfor Ørsta. T-skjorta har hun lånt av broren. Bildet er kåret til vinneren i Brooms jubileumskonkurranse, i forbindelse med at broom.no feirer 5 år. Premien er en knallrød Lexus CT200 h - som hun disponerer ut året.

Denne fjellturen gjorde broren til Synnøve misunnelig

Kanskje burde han gjort det selv ...

annonse
Laster inn forumet...

Synnøve Sunde fra Ørsta er ikke den som blir sittende foran sofaen hjemme. Det er ski som er hobbyen, og det kan det fint være på sommeren også!

Da Broom i samarbeid med Lexus Norge arrangerte en jubilumskonkurranse for å feire at broom.no er 5 år, skulle leserne våre sende oss selfies med en Lexus, Lexus-logo eller noe annet Lexus-relatert.

Vinneren ville få disponere en splitter ny, knallrød Lexus CT 200h - med Broom-logo på siden - resten av året.

Kreativiteten var stor - men få tok den like langt som Synnøve. Hun løp nemlig rett inn til broren, fikk låne Lexus t-skjorta hans - og satte kursen mot fjelltoppen Blæja i Norangsdalen.

Synnøve blir lett å kjenne igjen, når hun skal disponere denne bilen det neste halvåret.
Synnøve blir lett å kjenne igjen, når hun skal disponere denne bilen det neste halvåret.

Les også: Rune kjøpte Lexus til 4,3 millioner kroner

Imponerte juryen

På toppen av fjellet tok hun et fantastisk selfie - med en utsikt som kunne vært tatt rett ut av en reklameplakat for turistdestinasjonen Norge.

Juryen, bestående av Broom-redaksjonen og informasjonssjef i Lexus Norge, Jan Christian Holm, vurderte alle kandidatene som ble sendt inn, men var ikke i tvil. Synnøve var vinneren!

- Det var flere som viste stor kreativitet - og mange morsomme og kule bilder. Men vi lot oss imponere oss kreativiteten til Synnøve. Det ble rett og slett et fantastisk kult bilde, er juryens oppsummering. 

Les vår test av Lexus CT200 h

- Steike kå gøy!

Da Broom ringer, er det en lettere ekstatisk vinner som svarer:

- Steike kå gøy - det e jo heilt fantastisk! 

Og det er ikke helt tilfeldig at hun hadde en Lexus-t-skjorte for hånden.

- Lillebroren min er nemlig stor bilentusiast og Lexus-fan - og kjører en Lexus is 220d. Så jeg har vært misunnelig på han - men nå spørs det om ikke han blir misunnelig på meg, he, he...

Tipset av lillebror

Selv kjører hun nemlig rundt i en gammel Subaru Legacy stasjonsvogn. Den passer ypperlig til å kaste skiene og bagasje i, men er ikke akkurat moderne.

Derfor passet det bra at lillebroren tipset om konkurransen på broom.no.

- Jeg fikk låne hans t-skjorte. Tanken var egentlig å ta bilder mens jeg kjørte nedover på ski, og jeg hadde med en go pro-kamera også. Men Lexus-logoen ble ikke særlig synlig med sekken på. Så da ble det litt annerledes i stedet, forteller vinneren.

Les også: Lexus CT200h: Nå blir den billigere og bedre

- Kjempetøff i raude

- Hva synes du om bilen da?

- Han e jo kjempetøff i raude! Også liker jeg at det er en hybrid - og veskler mellom å bruke strøm og bensin. Også er det jo litt moro at det er jeg som vinner, er vel ikke akkurat det som kan kalles en eksosrype, he, he...

Synnøve kjører mye - og alt neste helg skal den ut på langtur. Da går ferden til Vinjerock.

- Spørs om ikke jeg blir lett å se der, ja ...

Overrekkelse av bilen skjer på mandag formiddag - utenfor TV 2s lokaler, midt på Karl Johan.

Les også: Lexus CT200h: Duger denne som familiebil?