Skaden på bilen til Elna er nå betalt av kvinnen som bulket døra hennes. Foto: Privat
Skaden på bilen til Elna er nå betalt av kvinnen som bulket døra hennes. Foto: Privat

Elna fikk kaffebesøk av synderen etter annonse i avisen

Fikk bilen bulket på parkeringsplassen - og etterlyste "gjerningsmannen".

annonse
Laster inn forumet...

For to uker siden skrev Nordlys.no om Elna som gjerne ville møte personen som hadde bulket bilen hennes mens hun var inne på butikken og handlet.

Les saken her!

Elna sendte inn en melding til Nordlys'leserspalte Kort Sagt og forklarte at hun gjerne ville møte den som bulket bilen. Nå har "gjerningsmannen" meldt seg, melder nordlys.no.

Uhell

Hun forklarer at kvinnen som hadde rygget på bilen, var på leting etter noe å skrive på for å gi beskjed til Elna, men at hun var for sent ute.

- Hun rygget på bilen med et uhell. Hun skulle skrive ned navn og nummer og legge på frontruta, for å ordne opp i alt, men hadde ikke noe å skrive på. Hun gikk inn på Prix for å få tak i papir, men da hun kom ut hadde Elna allerede dratt, sier Elna til Nordlys.

Kvinnen, som var på gjennomreise da det skjedde, hadde måtte se seg nødt til å dra videre uten å få tak i eieren av bilen. Da hun plutselig så bilen i avisa senere, meldte hun seg med en gang.

Oppklart

Elna forklarer på telefonen til Nordlys at saken nå er ute av verden.

- Hun sa det var koselig å prate med meg i det hun gikk. Hun har betalt og alt er i orden. Det var greit å få det oppklart, men uansett om ingen meldte seg, så må man ta ting som det kommer. Man har da større bekymringer enn penger.

Les flere bilsaker i Nordlys motormagasin her

Les også: Slik sparer du tusenvis av kroner på å fikse parkeringsbulker