FLEKSER: Mario Balotelli vil bli klar for Liverpool dersom klubben viser muskler på overgangsmarkedet. Foto: AP Photo/Fabrizio Giovannozzi
FLEKSER: Mario Balotelli vil bli klar for Liverpool dersom klubben viser muskler på overgangsmarkedet. Foto: AP Photo/Fabrizio Giovannozzi

Fotballryktene: – Balotelli erstatter Suárez

– Colombia-stjerne smisker seg til Premier League, mens Manchester United henter tysk VM-stopper.

Kvartfinalene i VM er klare. Nå er det på tide med to hviledager, men det betyr bare at overgangene og fotballsesongen stadig nærmer seg mer.

Noen klubber har allerede sikret seg det de ønsker av nye spillere, mens andre fortsatt jakter på nye fjes.

Her er fotballryktene!

Manchester City har blitt enige med Roma om en avtale om midtstopper Mehdi Benatia. Det eneste problemet er at han ikke får lov til å gå før den italienske klubben har funnet en erstatning. Manuel Pellegrini skal være så desperat etter å styrke forsvaret at han vil gi 300 millioner for spilleren, skriver Mirror. Dersom Roma mot formodning ikke skulle finne en erstatning, vil City returnere blikket mot Eliaquim Mangala.

Det heteste navnet i VM må være James Rodríguez. Og til tross for at mange kanskje synes at Real Madrids mannskap er stjernespekket nok, er Florentino Perez av en annen oppfatning. Real Madrid-presidenten skal ha latt seg imponere så mye av ham at er han villig til å rydde opp i deres nåværende midtbane for å få plass til Monaco-stjernen, skriver Daily Mail. Og da hjelper det lite om du ble hele nasjonens helt, Dí María. Den argentinske 26-åringen er nemlig mannen som må vike for stjerneskuddet James Rodríguez- en mann som har sagt han foretrekker Real Madrid.

ØNSKES: Dejan Lovren kan ende i Liverpool. Foto: AFP PHOTO / ADRIAN DENNIS
ØNSKES: Dejan Lovren kan ende i Liverpool. Foto: AFP PHOTO / ADRIAN DENNIS

Er ikke alle gode ting tre? I det minste dersom du spør Brendan Rodgers. Etter å ha signert både Adam Lallana og Rickie Lambert fra Southampton, står han nå klar til å lokke enda en spiller vekk fra The Saints. Den kroatiske midtstopperen Dejan Lovren fikk ikke det lengste VM-oppholdet, men Rodgers håper å trøste ham med noen år i Liverpool-drakten. Anfield-klubben skal ønske å pusse opp en varierende backrekke, og hadde lenge et håp om å sikre seg Alberto Moreno. Forhandlingene med Sevilla ser ut til å gå ekstremt sakte og Liverpool vil derfor forsøke å smile pent til Chelsea for å få tak i Ryan Bertrand, skriver Times.

Det er en dårlig skjult hemmelig at Luis Suárez ser ut til å være på vei til Barcelona. Det vet jeg, du og Brendan Rodgers. Og sistnevnte er nok den som får gjort mest med det. Nord-iren vil utvilsomt savne Suárez både fordi han er Liverpools beste spiller, men også fordi Rodgers tydeligvis liker å ha noen urokråker på laget. Derfor skal erstatningen være en av de aller største bråkmakerne, selveste Mario Balotelli. Tuttosport melder ifølge Express at Liverpool vil få konkurranse fra Tottenham, Napoli og Fiorentina. Balotellis agent hinter sterkt om en overgang til England og har uttalt at det kanskje var en tabbe for Super-Mario å dra tilbake til Italia, fordi han ikke skal være godt nok likt i AC Milan. At Balotelli har en prislapp på nærmere 300 millioner skal ikke skremme noen i Liverpool da de har forhåpninger om å få inn nærmere 800 millioner for Suárez.

VIL BORT: Jackson Martínez vil til Arsenal. Foto: AFP PHOTO / GABRIEL BOUYS
VIL BORT: Jackson Martínez vil til Arsenal. Foto: AFP PHOTO / GABRIEL BOUYS

Dersom du stusset over at Arsène Wenger plutselig ikke ble nevnt i samme åndedrag som Balotelli kommer forklaringen her. Colombia-stjerne Jackson Martínez innrømmer at han har vært Gunners-supporter siden barndommen, skriver Express. Porto-spissen har en utkjøpsklausul på 350 millioner, noe Wenger skal være villig til å utløse. Kanskje har det en sammenheng med at 27-åringen har scoret hele 60 mål på 91 kamper for den portugisiske klubben.

Ronald Koeman måtte omsider gi slipp på Adam Lallana, men tidspunktet å gjøre det på virker lite tilfeldig. Southampton har allerede blitt enige med FC Twente om en overgang for Dušan Tadić, skriver Daily Mail. 25-åringen skal koste 90 millioner kroner og kjøpes med øremerkede penger etter Lallana-salget. Koeman skal også være ute etter å høyne budet på på Feyenoords Graziano Pelle etter å ha fått sin første forespørsel på 50 millioner avvist. Den italienske spissen er verdsatt til nærmere 100 millioner.

Swanseas Michu puttet hele 22 mål i debutsesongen, men nå kan han ha scoret sin siste scoring for den walisiske klubben, skriver Daily Mirror. Spanjolen skal nemlig ha fått hjemlengsel og vil returnere til hjemlandet, hvor han foretrekker å spille for Atlético Madrid. Bafétimbi Gomis har allerede signert for Gary Monk, noe som skal bety at han kan la Michu gå uten for mye oppstyr.

Det er ikke bare Louis van Gaal i Manchester United som mener at Mats Hummels ville vært en forsterkning på Old Trafford, skriver Metro. Klubben har de siste tre overgangsvinduene forsøkt å hente den tyske stopperen, men har så langt ikke fått truffet blink. I slutten av denne uken skal nederlenderen sende et siste bud på 200 millioner. Med både Rio Ferdinand og Nemanja Vidic ute av portene, skal Hummels få en svært verdifull kontrakt og mye spilletid, noe som skal lokke 25-åringen. Daily Star hevder at VM-aktuelle Stefan de Vrij og Thomas Vermaelen vil være med å konkurrere om stopperplassene på Old Trafford dersom van Gaal får det som han vil.

Til slutt tar vi med noe som ikke lenger er rykter. Newcastle bekrefter på sin hjemmeside at de signerer Siem de Jong. Ajax-kapteinen skal ha kostet drøyt 60 millioner kroner.