Sexy-skurkens manager mottok drapstrussel

Jeremy Meeks har fått tilbud fra modellbyrå og TV-selskap mens han sitter i fengsel.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Tidligere denne måneden ble 30 år gamle Jeremy Meeks arrestert av politiet i California etter en rekke skyteepisoder. Politiet fulgte opp med å legge ut bilde av den arresterte 30-åringen på Facebook – og det som skjedde i kjølvannet ville ingen gjettet.

Jeremy Meeks knallblå øyne og høye kinnbein fikk nemlig Facebook-brukerne til å gå bananas. I løpet av ett døgn hadde den tatoverte 30-åringen fått titusenvis av likes og kommentarer fra elskovssyke kvinner over hele verden.

Men ikke alle er like begeistret.

Ifølge CNN fikk arrestanten seg en manager ved navn Gina Rodriguez i forrige uke, og i et nylig intervju forteller hun at hun den siste tiden har mottatt en drapstrussel, i tillegg til flere sjikanerende telefonsamtaler.

Tidligere fengselsfugl

Det er Meeks bakgrunn som kriminell som har satt enkelte sinn i kok. I tillegg til at han altså denne måneden ble arrestert for alvorlig gjengkriminalitet, har han tidligere vært fengslet for grovt tyveri. 

I forbindelse med den siste arrestasjonen hevder Meeks at noen hadde lagt et våpen i bilen hans og at han ikke er del av gjengmiljøer lenger.

– Har fått tilbud fra modellbyråer og TV-folk

Meeks' enorme popularitet i sosiale medier førte til at manager Rodriguez ble ansatt av familien, som inkluderer kone og barn. 

Hun hevder at 30-åringen allerede har fått tilbud fra modellbyråer og reality-TV-programmer. I tillegg sier hun at hun er i samtale med fire produksjonsselskaper som vil lage TV-serier med Meeks som rolleinnehaver.

Det vil imidlertid bli dyrt for eventuelle selskaper å få hovedpersonen selv ut av fengsel. Hans kausjon er nemlig satt til én million dollar.