MÅLSCORER: Thomas Müller har scoret fire mål i VM så langt.
MÅLSCORER: Thomas Müller har scoret fire mål i VM så langt.

Langoddsen: Seier til Frankrike og Tyskland.

Rekdal håndplukket dagens VM-kamper og.. Oddevold?

FRANKRIKE - NIGERIA (VM) H: 1,40 U: 3,95 B: 7,00
Det har vært trøbbel i den nigerianske leieren, som med flere andre afrikanske deltagere i årets VM. Spillerne har truet med nekte å spille mot Frankrike dersom de ikke får forhandlet frem bonuser for videre deltagelse i mesterskapet. Frankrike ser mer solide ut enn på lenge, lagmoralen som har manglet de siste turneringene ser ut til å være tilbake.. De har holdt nullen i to kamper og knust Sveits 5-2 i gruppespillet. Nå er det vinn eller forsvinn, og presset på Frankrike er høyt. Alle forventer seier. Yohan Cabaye er tilbake for Frankrike etter suspensjon. Nigeria kommer til å true Frankrike med sin offensive kraft, men Frankrike har kanskje VMs beste forsva og mange målfarlige spillere fremover. Her bør Frankrike innfri forventningene.

 

TYSKLAND - ALGERIE (0-1) (VM) H: 1,65 U: 3,75 B: 3,45
Tyskland er manges mesterskapsfavoritt etter at de knuste Portugal i første kamp. Deretter har det gått litt mer trått, men det er ingen enkle kamper i internasjonal fotball lenger. Algerie er et eksempel på det. De kom seg videre fra gruppespillet ved å slå Sør-Korea og holde Russland til uavgjort. Det siste er sterkt, selv om Russland var ganske blekt. Lukas Podolski sliter med skade og kommer til å stå over denne kampen. Tyskerne har fortsatt mye slagkraft, og det er ventet at Mario Götze kommer tilbake i laget. Det er ikke rapportert noen skader for Algerie. Rekdal tror Tyskland slår Algerie med flere mål i kjølige Porto Alegre.

 

IK ODDEVOLD - SKÖVDE AIK (1 DIVISJON SÖDRA) H: 1,35 U: 4,00 B: 5,50
IK Oddevold fra Uddevalla ligger på tredjeplass i 1. divisjon Södra. Laget som var i Allsvenskan i 1996 må vinne for å holde følge med Örgryte i kampen om opprykk her. Sist kamp tapte Oddevold 1-5 for Lund, som de nå ligger á poeng med. De har allikevel bare to tap på de siste ti kampene. Skövde AIK ligger sist i serien med bare åtte poeng på ti kamper, men vant 3-2 over bunnkollega Trelleborg sist. Den seieren kom etter fire strake tap med relativt mange baklengsmål. Oddevold blir klare favoritter her.