LETER: Frivillige og redningsmannskapet søker i sjøen etter en mann som falt av en vannscooter i Fauske i Nordland lørdag ettermiddag. FOTO: TV 2
LETER: Frivillige og redningsmannskapet søker i sjøen etter en mann som falt av en vannscooter i Fauske i Nordland lørdag ettermiddag. FOTO: TV 2

En mann savnet etter vannscooter-ulykke 

Dykkere søker fortsatt etter en mann som havnet i sjøen etter en vannscooter-ulykke på Fauske lørdag ettermiddag.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Siste: Politiet har gjennom hele natten søkt etter en antatt omkommet person etter en vannscooter-ulykke i Fauske i Nordland i går.

En mann ble meldt savnet, og en mann ble hentet opp av sjøen, etter en vannscooter-ulykke i Fauske kommune i Nordland i går ettermiddag.

Et Sea King redningshelikopter med dykkere om bord fra Bodø ble sendt til stedet. 

Lørdag ble det gjennomført overflatesøk uten funn, og natt til i dag har det blitt gjennomført søk under vann.

– Det har vært aktive søk gjennom hele natten, så langt uten funn, sier operasjonsleder Odd Ivar Pettersen i Salten politidistrikt til TV 2.

Politiet ble varslet om ulykken klokken 14.10 lørdag ettermiddag. Da lød meldingen at en vannscooter hadde veltet, og to personer var observert i vannet cirka 500 meter fra land. 

En fritidsbåt i nærheten dro raskt til stedet, og fant en person, mens den andre var forsvunnet. Personen som ble reddet om bord i fritidsbåten ble sendt til medisinsk behandling, men ifølge politiet er vedkommende ikke livstruende skadet. 

Den savnede er en mann i 40-årene, hjemmehørende på Fauske.

Politiet har igangsatt etterforskning for å få rede på hendelsesforløpet og årsaken til ulykken. De har foreløpig ingen opplysninger om selve hendelsesforløpet.