KONTROVERSIELL: Det meste ser ut til å dreie seg om Luis Suárez om dagen. Foto: Reuters/Leo Carioca
KONTROVERSIELL: Det meste ser ut til å dreie seg om Luis Suárez om dagen. Foto: Reuters/Leo Carioca

– Suárez-representanter i Barcelona-møte

Mistankene om en overgang til Camp Nou blir stadig sterkere.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Luis Suárez har reist tilbake til Uruguay etter å ha blitt utestengt fra all fotball i fire måneder. Liverpool-spissen ble også suspendert fra landslagets ni neste kamper. Fotballforbundet i Uruguay har reagert sterkt på straffen og anket. 

Straffen betyr at Suárez ikke kan spille fotball før 26. oktober, og han mister Liverpools ni første Premier League-kamper, samt tre kamper i Champions League. Han vil heller ikke ha lov til å trene med resten av laget i tidsperioden. 

– Vi synes straffen er ekstremt overdrevet og mangler fornuft, sier spillerens advokat Alejandro Balbi.

Overgangssamtaler?
Spilleren har i tillegg fått en bot på nærmere 700.000 kroner. Straffen hindrer ham dog ikke i å signere for andre lag. Ryktene om at Barcelona skal være interessert i 27-åringen ser dermed ikke ut til å gå mot slutten- snarere tvert imot. Katalanerne skal se på straffen som en unik mulighet til å hente ham til en lavere pris.

Luis Suárez advokat kommer nå med uttalelser som vil sette et realt støkk i Liverpools supportere.

– Vi skal ha et møte i Barcelona med Liverpools advokater på fredag, sier han ifølge Sky Sports.

Advokaten spekulerer ikke i hva som vil stå på agendaen. Dermed vil ryktene gå om at det også skal diskuteres en eventuell overgang til Camp Nou. Advokaten bekrefter nemlig at spillerens agent, Pere Guardiola, også vil delta på møtet.

Liverpools daglige leder Ian Ayre har kun uttalt at klubben ikke vil kommentere biteskandalen før de har gjennomgått rapporten fra FIFA.