SIGNERT: Fernando blir å finne i lyseblått neste sesong.  Foto: PA Wire.
SIGNERT: Fernando blir å finne i lyseblått neste sesong.  Foto: PA Wire.

Manchester City forsterker midtbanen

– Jeg skal hjelpe City med å forsvare tittelen.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Manchester City har kjøpt Fernando fra Porto. Klubben skriver på sin hjemmeside at spilleren vil bruke trøye nummer seks.

Ifølge Porto skal overgangsummen ligge på 120 millioner kroner.

26-åringen er en defensiv midtbanespiller som startet sin karriere i Vila Nova i Brasil, før han flyttet til Europa i 2007. Der ble hans stoppested Porto, hvor han vant fire ligamesterskap, to nasjonale cuptitler og Europaligaen.

Midtbanemannen slo ikke umiddelbart til i den portugisiske klubben og ble derfor utlånt til Estrela da Amadora, hvor han fikk viktig spilletid, før han vendte tilbake og gjorde stor suksess. Nå starter et nytt kapittel.

– Jeg er så glad for at jeg endelig skal spille for Manchster City. Citys supportere kan være sikre på at jeg vil gi alt hver gang jeg spiller, og jeg ser jeg frem til mange lykkelige år i Manchester, sier han.

Fernando var også på Citys ønskeliste i januar, men den gangen kom ikke klubbene til enighet. Han er derfor lettet over at overgangen endelig gikk i boks.

– Jeg ser frem til å møte lagkameratene mine og å hjelpe City med å forsvare tittelen. Det er en veldig spennende tid for klubben.

Den defensive midtbanespilleren blir Manchester Citys andre signering hittil denne sommeren. Tidligere har klubben sikret seg Bacary Sagnas som Bosman-spiller fra Arsenal.