FORVENTNINGSFULLE: Kristine Fremstad Moen og Christopher Dons på ELLE sin sommerfest på Hukodden restaurant. Foto: FameFlynet Norway
FORVENTNINGSFULLE: Kristine Fremstad Moen og Christopher Dons på ELLE sin sommerfest på Hukodden restaurant. Foto: FameFlynet Norway

Christopher Dons skal bli pappa

Lykken smiler for Kristine Fremstad Moen og den tidligere programlederen. 

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

TV-personlighet Christopher Dons (40) og kjæresten Kristine Fremstad Moen skal bli foreldre for første gang. 

– Jeg kan bekrefte at vi er 14 uker på vei. Det skal bli veldig moro å bli far, jeg gleder meg stort, sier Dons til TV 2. 

Tanker om barnenavnet

De vordende foreldrene har vært et par i 1,5 år. De vet enda ikke kjønnet på den ufødte, som er ventet i slutten av desember.

Dons, som ved flere anledninger har gitt uttrykk for at han ønsker å stifte familie, gleder seg veldig til å bli far for første gang.

– Jeg håper jeg kan være en tilstedeværende far. Jeg tror noe av det viktigste en kan gjøre er å ha nok tid og fokus til barna. Håper også kunne være en aktiv far når det blir mulig.

Ser frem til farsrollen

40-åringen ser ikke på det som ulempe å være en «godt voksen» pappa. 

– Jeg håper og tror det kan være positivt både for barnet og oss foreldre at det finnes trygge og stabile rammer.

Mistet kjæresten i trafikkulykke i 2007

Lykken smiler altså for den tidligere programlederen, men for noen år siden gikk han gjennom en svært tung tid.

I 2007 mistet han kjæresten i en trafikkulykke på ferie i Sør-Afrika. Til magasinet «mag» fortalte han åpenhjertig i 2008 at ulykken endret han som person. 

– Jeg håper og tror at det vil gjøre meg til et bedre menneske. Man får en forståelse for hvordan man kan være der for andre som har det vanskelig på en helt annen måte enn før man har opplevd noe sånt selv, sa Dons til magasinet. 

Det tok tid før programlederen klarte å fokusere på fremtiden etter dødsulykken. 

– Jeg har jo lyst til å ha det bra. Jeg har ikke lyst til å grave meg ned. Jeg har lyst til å treffe noen jeg kan være glad i. Jeg håper og tror at jeg skal bli klar for det en dag, sa han i «mag»-intervjuet. 

Ser frem til familielivet

Nå, syv år senere ser han frem mot å leve familielivet med kjæresten og den lille. 

– Vi gleder oss!