VENNER ELLER FIENDER?: Mario Balotelli er neppe veldig fornøyd med De Rossis krasse uttalelser. Foto: AFP/PHOTO Filippo MONTEFORTE.
VENNER ELLER FIENDER?: Mario Balotelli er neppe veldig fornøyd med De Rossis krasse uttalelser. Foto: AFP/PHOTO Filippo MONTEFORTE.

– Vi trenger ekte mannfolk, ikke Panini-klistremerker

Mario Balotelli får høre det av egen lagkamerat.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Det meste handlet om Luis Suárez etter den avgjørende gruppespillkampen mellom Uruguay og Italia tirsdag.

Men bak alle kontroversene som preget mediebildet i etterkant, skjulte det seg også et sviende nederlag for Italia. 

Cesare Prandelli valgte å takke for seg umiddelbart etter at dommeren blåste av kampen, og hevdet i kjent trenerstil at han hadde det hele og fulle ansvaret for den tidlige VM-exiten.

Ikke alle italienerne var enige i akkurat det.

Midtbanegeneral Daniele De Rossi måtte stå over kampen med skade, men hadde likevel klare ideer om hva som gikk galt. Etter kampen rettet han fingeren mot Mario Balotelli.

– Vi behøver ekte mannfolk, ikke Panini-klistremerker. De er ubrukelig på landslaget, sa Roma-spilleren, skriver den svenske fjernsynskanalen TV4.

Navnet til AC Milan-spissen er ikke nevnt, men det hersker liten eller ingen tvil om at han sikter til «Super-Mario».

Før VM startet la nemlig Balotelli ut et bilde på Facebook av det folkekjære klistremerkealbumet fra Panini. På sidene viet til det italienske laget var Balotelli avbildet i samtlige ruter.

– Vi må glemme dette raskt. Eller, nei, det tar jeg tilbake. Vi må huske hva som gikk galt og begynne på nytt igjen med skikkelige menn, sa De Rossi videre.

Balotelli startet kampen mot Uruguay, men ble tatt av i pausen etter en lite minneverdig opptreden i de første 45. 

Det han gjorde som vekket mest oppsikt var det gule kortet han pådro seg for å nesten hoppe over en stående Uruguay-spiller.