LUKRATIVT FOR NOEN: En heldig sørlending hadde satt penger på at Luis Suárez skulle bite fra seg i VM.
LUKRATIVT FOR NOEN: En heldig sørlending hadde satt penger på at Luis Suárez skulle bite fra seg i VM.

Sørlending tjente 17.500 kroner på Suárez' biting

– Nå blir det fotballtur til England, sier Richard Helmersen (24).

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Tirsdag rystet Luis Suárez fotballverden nok en gang da han for tredje gang i karrieren beit en motspiller. Giorgio Chiellini gikk ned etter at uruguayaneren hadde satt tenna i skulderen hans.

Rundt om i verden satt sjokkerte fotballelskere å lurte på om de hadde sett riktig. Men på sørlandet her hjemme i Norge satt en 24-åring og jublet da de sjokkerende scenene rullet over skjermen.

– Ganske surrealistisk
Richard Helmersen hadde nemlig satt 100 kroner på at Suárez kom til å bite en motspiller i løpet av mesterskapet. Og med en odds på 175, hadde han plutselig tjent 17 500 kroner.

– Det er egentlig ganske surrealistisk. Jeg sitter jo selvsagt å ser på kampen, og når det skjer så begynner det å tikke det inn meldinger fra kompiser som visste at jeg hadde satt penger på det. Det er ganske morsomt, sier han.

– Hva tenkte du selv da du så det som skjedde?

– Jeg begynte jo bare å le. Jeg tenkte, er han virkelig så dum at han gjør det igjen? Sier 24-åringen som fortsatt ikke helt klarte å holde latteren tilbake da TV 2 snakket med han.

Han innrømmer likevel at han ikke hadde helt tro på at han skulle tjene noe på kupongen han satte før mesterskapet.

– Nei jeg trodde egentlig ikke det. Det var mest for gøy. Men jeg visste jo at de skulle spille mot Italia og England og at det fort kunne bli ampert, sier han.

– Vil bruke pengene på fotballtur
Nå får han inn 17.500 kroner ekstra i sommerpenger, og han har allerede begynt å planlegge hva han skal bruke gevinsten på.

– Litt ekstra penger kommer jo alltid godt med når det er sommer på sørlandet. Men det blir nok fort en fotballtur til England til høsten, ler han