FARVEL: Dersom svigerfar får det som han vil, kan Liverpool-supporterne ta farvel med Luis Suárez. Foto: Scanpix
FARVEL: Dersom svigerfar får det som han vil, kan Liverpool-supporterne ta farvel med Luis Suárez. Foto: Scanpix

Fotballryktene: – Svigerfar ber Suárez forlate Liverpool

Og Louis van Gaals landsmann vil nekte Manchester United deres førstevalg. 

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Gruppespillet i VM går mot slutten, og dermed nærmer den nye fotballsesongen seg stadig mer.

Allerede har noen klubber sikret seg det de ønsker av nye spillere, mens andre fortsatt jakter på nye fjes i troppen.

Mye scoringer og frekke finter i Brasil-VM, gjør at klubber og agenter på ingen måte ligger på latsiden, men heller tar seg litt overtidsbetalt.

Rio Ferdinands kontrakt med Manchester United gikk ut etter forrige sesong. Men dersom du trodde du hadde sett det siste av han i Premier League, er det bare å tro om igjen. Nyopprykkede QPR ser nemlig ut til å bli neste, og kanskje siste, stoppested for den aldrende stopperkjempen. Trolig har Ferdinand en form for respekt for mannen som han fikk sin West Ham-debut av i 1996. Harry Redknapp skal nemlig ha overtalt 35-åringen om et drastisk lønnskutt, skriver Daily Mail.

Det verste for en trener under et VM må være spillere som er mer fokuserte på hvor de skal spille kommende sesong, kontra å være heltent på å gjøre en god innsats for landslaget. Angel Di María er av den gode sorten. Ifølge Daily Express skal han ha fortalt agenten sin at han ikke ønsker å vite hvem som er interesserte, fordi han rett og slett er så usikker på sin egen fremtid at det kan få han til å spille dårligere. Dersom den argentinske nøkkelspilleren likevel hadde spurt sin agent om hvem som var interesserte, så ville han fått vite at både Arsenal og Manchester United ligger langflate.

Det meste ser ut til å gå på skinner for Manchester United-trener Louis van Gaal i Brasil. Ønsker han å forbli lykkelig er det kanskje like greit å bli igjen der nede. I England sitter landsmann Ronald Koeman og gjør livet surt for han. Southampton-treneren skal ha sett seg lei av at Dejan Lovren, Adam Lallana og Luke Shaw linkes til andre klubber. Daily Mail skriver derfor at han nå har bestemt seg for at Luke Shaw kan få dra - dersom noen legger over svimlende 400 millioner kroner på bordet.

UNITED-KLAR? Ander Herrera. Foto: Dave Thompson.
UNITED-KLAR? Ander Herrera. Foto: Dave Thompson.

Et plaster på såret kan derfor bli at Manchester United ser ut til å sikre seg Ander Herrera fra Athletic Bilbao. Sky Sports mener Manchester United skal ha benyttet seg av en utkjøpsklausul på rundt 300 millioner kroner, en pris som vil stige 40 millioner ekstra dersom den ikke sluttføres før 1. juli. Det skal være snakk om en fireårskontrakt. Midtbanemannen var svært viktig for Athletic Bilbao forrige sesong, men har så langt ikke måtte nøye seg med landskamper på aldersbestemt nivå.

Fotballrykter uten Luis Suárez er som et fotball-VM uten ball. Nå skal hans svigerfar være sistemann som kaster seg inn i sommerens lengste overgangssaga, ifølge Liverpool Echo. Gustavo Balbi, faren til Suárez' kone Sofia, skal ha uttalt at Suárez ikke har noe mer å bevise i England, og at Spania derfor bør være hans neste stoppested. At Suárez ikke trenger å gjøre noe mer for å overbevise kritikerne, vil nok Liverpool-supporterne si seg enig i, men at det derfor er naturlig å gå til Spania vil de nok rynke mer på nesen av. Dermed ser det ut til at Suárez får bestemme om det beste er å havne på kant med svigerfar eller millioner av Liverpool-supportere.

UØNSKET? Romelu Lukaku kan være på vei bort. Foto: Joe Giddens.
UØNSKET? Romelu Lukaku kan være på vei bort. Foto: Joe Giddens.

Jose Mourinho skal ha analysert Belgias kamper. Ikke fordi han mener de spiller en spesielt fin fotball, men fordi Chelsea-spiss Romelu Lukaku har fått brukbart med spilletid. Og resultatet er ikke positivt for belgiernes oppspillspunkt. Spissens prestasjoner i kampene skal ha imponert så lite at Chelsea ikke lenger ser noe poeng i å låne han ut, og derfor vil kvitte seg med han. Daily Express skriver at agenten hans derimot er av en annen oppfatning, og at han forventer at Lukaku snart innleder nye kontraktsforhandlinger med de blå fra London. En konklusjon kan derfor være at det er én ting agenten og klubben er enige om- Lukakus utlånsperioder fra Chelsea er et avsluttet kapittel.

Man kan finne mange likheter mellom Cristiano Ronaldo og Nani. Begge kan finter av en annen verden, er portugisiske og skulle få sitt gjennombrudd i Manchester United. Det negative for Nani er dermed at det finnes også mange ulikheter. Etter kun å ha fått 13 kamper forrige sesong, skal han nå innse at han ikke kan gå i fotsporene til landsmannen. Daily Star mener derfor løsningen er å gå til Italia. Inter Milan-trener Walter Mazzarri mener Nani vil være den rette mannen for å få klubben tilbake til topps i Italia, og skal derfor være villig til å legge over 120 millioner kroner på bordet.

Hvis en fotballspiller har igjen mindre enn to år av kontrakten sin, skal det svært mye til for at ikke spekulasjoner setter fart. Thomas Vermaelen har kun ett år igjen. The Mirror hevder at Arsenal allerede har avslått bud fra Manchester United på deres kaptein, men at det ikke skal ha ført til at Louis van Gaal mister håpet. Klubbene skal ikke være i nærheten av å verdsette spilleren til samme verdi og dersom det skal være aktuelt, sies det at Arsenal-trener Arsene Wenger skal ønske både penger og spillere i retur. Etter all kritikken han har møtt etter salget av Robin van Persie er det mye som tyder på at han ikke vil gå i den samme fella igjen.

En mann som har sett sine beste dager er Sunderland-stopper John O'Shea. Iren ser derfor ikke noen grunn til å flørte med andre klubber, og har gjennom et langt liv funnet ut at det beste er å være trofast. The Sunderland Echo skriver at Tottenham skal ha prøvd å overbevise Sunderland med et bud på 30 millioner kroner, men når verken spilleren eller klubben ser ut til å være klare for å skille lag, ser det ut til at eventyret får en lykkelig slutt.