Range Rover Sport er drømmebilen til Frode. Derfor er det med tungt hjerte at han nå legger den til salgs - og han angrer nok på at den står i navnet til 'kjærringhelvete'.
Range Rover Sport er drømmebilen til Frode. Derfor er det med tungt hjerte at han nå legger den til salgs - og han angrer nok på at den står i navnet til "kjærringhelvete".

Drømmebilen selges fordi "Kjærringhælvete hi kjøpt sæ nytt hoinnhælvete"

Sånn går det når en registrerer bilen på kona ...

Det finnes noen morsomme annonser på bruktmarkedet - og så finnes det noen SKIKKELIG morsomme. En av dem som hører til sistnevnte kategori skal vi fortelle deg mer om her.

La det være sagt, først som sist, at dette er en annonsetekst du rett og slett bare bør få med deg. Det er fornøyelig lesning fra start til slutt - skrevet på skikkelig dialekt. Og det spares ikke akkurat på kraftuttrykkene.

Det er rett og slett en god, og lang, historie. Essensen er at en Range Rover Sport må selges fordi kona har kjøpt seg hund.

Men du verden så mange fargerike og morsomme ord som kan brukes for å få fram et så enkelt budskap!

Les også: Denne Range Roveren er historisk

Sjefen har talt

"Æ har sværga på at æ ALDRI ska kjøp Toyota eller ainna riskokera. Å sturmpanzer fra Mercedes sku det no aldri bli heller. Å sånn hadd det nok blitt også hvis verden hadde vært sånn at det e vi mannfolk som bestæmme. Men sjæfen har sagt nå ainna. For hu ska ha meir plass, så da må sportn vike for nå ainna"

Slik er altså realitetene for "stakkars" Frode fra Vadsø, som høyst motvillig har lagt ut bilen for salg. Bilen står registrert på kona, så det er på papiret hennes, og hun har bestemt at nå skal den byttes.

Det har i følge annonsen vært både Frode og barnas drømmebil i flere år - men nå er det altså slutt.

Klikk her for å se hele annonsen

- Æ gidd itj å styr nå meir m det 

La oss ta litt om selve bilen. Det er altså en mørk blå Range Rover Sport, 2005-modell. Den har 183.038 kilometer på telleren, lyst skinn, dieselmotoren på 190 hk og et lass med utstyr.

Men i klassisk Range Rover stil, er det naturligvis et par ting som ikke helt fungerer som det skal. Frode er åpen på at det trengs litt fiks, men som han sier i annonsen:

"Det får du gjør, æ gidde itj å styr nå meir m det. Å e du en trivele kar, så kain det heinn at du fe me dæ nån tips om kor du fe kjøpt rimelige orginaldeler også."

Prisantydningen er på 310.000 kroner, pluss omregistrering.

Les også: Nå får du luksus-SUV til rene folkeprisen

- Norges største tøffelhelt

Det nevnes også at siste service ikke er tatt på merkeverksted - og de fleste vil nok synes det er ganske naturlig, ettersom det nærmeste er 729 kilometer unna! 

Skal du slå til bør du kanskje hive deg rundt - for det kan virke som om Frode er troende til å skifte meningen og plukke bort bilen fra markedet igjen om ingenting skjer.

Les også: Du kan få Range Rover til under 100.000 kroner også

Gunstig pris

Slik velger han nemlig å avslutte annonseteksten:

"D vektiaste e no at du kjæm dæ hit å heinte faanskapen før æ skifte meining å skifte ut kjærringa i stan ferr biln! Med forbainna god helsing fra norges største tøffelhelt!"

Det ligger i skrivende stund 89 RR Sport til salgs på finn.no - og prisene starter på 299.000 kroner. 

Vi har forsøkt å kontakte selger, men kom dessverre bare til svareren.

Lurer du på å kjøpe Range Rover Sport? Da bør du lese dette!

SE VIDEO: To folkelige drømme-SUVer i duell