Aukland-brødrenes langrennslag har sikret seg den rutinerte treneren Magnar Dalen som ny sportssjef. LEHTIKUVA / Markku Ulander
Aukland-brødrenes langrennslag har sikret seg den rutinerte treneren Magnar Dalen som ny sportssjef. LEHTIKUVA / Markku Ulander

Dalen blir sportssjef for Aukland-gutta

Aukland-brødrenes langrennslag har sikret seg den rutinerte treneren Magnar Dalen som ny sportssjef.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Dalen har de siste årene jobbet som landslagssjef i Finland, men kontrakten hans gikk ut etter sist sesong. Nå skal han lede Team Centric, som er langløpslaget til brødrene Anders og Jørgen Aukland.

– Magnar har over lengre tid vært en av verdens beste ledere innen internasjonal langrenn. Han har levert topp resultater over tid og senest under Sotsji. Vi vet at vi vil få et løft med Magnar som sportssjef, sier Anders Aukland.

Dalen ser fram til å ta fatt på jobben med Aukland og co. Laget har tidligere sikret seg Vibeke Skofterud og Tord Asle Gjerdalen som nye løpere foran kommende vinter.

– Jeg er inspirert og gleder meg til å jobbe med teamet og langløp kommende sesong. Langløp vokser i alle land, og nivået blir bedre. Jeg kommer til å bidra i alle ledd der jeg ser en mulighet til å forsterke gruppen, sier Dalen. (©NTB)