I TENKEBOKSEN: Brasil-VM kan bli det siste mesterskapet for Steven Gerrard i England-trøya. Foto: Scanpix
I TENKEBOKSEN: Brasil-VM kan bli det siste mesterskapet for Steven Gerrard i England-trøya. Foto: Scanpix

Gerrard vurderer sin egen fremtid

Kan spille sin siste landslagskamp på tirsdag.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Englands store forventninger forsvant fort i Brasil-VM. Etter kun to spilte kamper, er de tre løvene ute av mesterskapet. Man må helt tilbake til 1958 for å finne sist gang de forsvant ut av VM så tidlig.

Den pinlige opptredenen i Brasil ser nå ut til å ha gjort at Steven Gerrard kanskje har fått nok, ifølge The Guardian.

– Det gjør veldig vondt. Jeg er knust etter det som har skjedd de siste par ukene.

– I tenkeboksen
Enkelte har spekulert i om kapteinen ville offentliggjøre en eventuell avskjed med landslaget da det ble klart at England ikke gikk videre, men 34-åringen benekter at en avgjørelse er like rundt hjørnet.

– Det er ingen sannhet i at jeg skal komme med en kunngjøring innen en uke. Jeg tror jeg trenger mer tid. Jeg trenger tid til å klarne tankene før jeg tar en så stor avgjørelse.

– Skal snakke med Hodgson
Alles øyner var rettet mot England-trener Roy Hodgson da det ble klart at de ikke tok seg videre fra gruppespillet. Likevel kan det nettopp være den mye kritiserte treneren som overtaler Steven Gerrard til å fortsette som kaptein på det engelske landslaget.

– Jeg har blitt enig med treneren om at vi skal snakkes nærmere om avgjørelsen om noen uker. Vi er halvveis i en periode, og det gjenstår mye å gjøre, men vi er på riktig spor. Jeg er veldig fornøyd med å være den som leder laget.

På tirsdag venter Englands siste kamp i Brasil-VM når allerede kvalifiserte Costa Rica står på motsatt banehalvdel. Roy Hodgson har varslet store endringer i laget.

Det kan dermed bety at Steven Gerrard allerede har spilt sine siste minutter for England.