PÅ VEI VEKK?: Raheem Sterling blir finsiktet av Carlo Ancelotti de neste tolv månedene. Foto: Chris Radburn
PÅ VEI VEKK?: Raheem Sterling blir finsiktet av Carlo Ancelotti de neste tolv månedene. Foto: Chris Radburn

Fotballryktene: – Liverpool-spillere på vei til Spania

Og Arsene Wenger skal møte Balotellis agent i Brasil.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Overgangsvinduet nærmer seg med stormskritt.

Allerede har noen klubber sikret seg det de ønsker av nye spillere, mens andre fortsatt jakter på nye fjes i troppen.

Flere av spillerne i VM er hete på overgangsmarkedet. Her er søndagens rykter:

VIL TIL LIVERPOOL: Adam Lallana vil jobbe hardt for å kunne fullføre overgangen til Liverpool. Foto: Nick Potts.
VIL TIL LIVERPOOL: Adam Lallana vil jobbe hardt for å kunne fullføre overgangen til Liverpool. Foto: Nick Potts.

Luis Suárez er ønsket i både Real Madrid og Barcelona, og nå innser også Liverpool at stjernespissen deres kan være tapt. Det melder Daily Mail. Anfield-klubben håper at en budkrig mellom de to spanske rivalene vil føre prisen opp i en milliard kroner.

Suárez foretrekker Real Madrid, men Barcelona skal også være villig til å ofre Alexis Sánchez for å fullføre overgangen. Sánchez kan gå motsatt vei i en eventuell handel.

Raheem Sterling kan være på vei vekk fra Liverpool. Det melder The Mirror. Carlo Ancelotti skal være en stor beundrer av engelskmannen og ønsker å finsikte 19-åringen inn mot neste års sommervindu. Dermed kan Liverpool-fansen puste lettet ut. Sterling blir å se i den røde drakten i alle fall i et år til.

Det som ikke er så gode nyheter på Anfield er at Adam Lallana kan bli for dyr. The Sun skriver at Southampton ønsker 300 millioner kroner for midtbanespilleren. Det er 80 millioner mer enn det Brendan Rodgers ønsker å gi. Dermed kan det se ut til at den overgangen strander.

Liverpool Echo skriver at Lallana selv ønsker å spille for Liverpool neste sesong. Dermed kan sagaen ende med at midtbanespilleren leverer inn en «transfer request». Lallana ønsker ikke å svikte Southampton etter 14 år i klubben, men føler at det er på tide med nye utfordringer.

Det har gått flere rykter om Mario Balotellis mulige sjokkovergang til Arsenal de siste dagene. Nå melder Daily Star at Arsene Wenger og Balotellis agent skal møtes i Brasil for å diskutere en overgang. 250 millioner kroner på Arsenal-manageren punge ut med for stjernespissen. 

Alvaro Negredo ønsker å forlate Manchester City for å erstatte Diego Costa i Atletico Madrid. Spissen skal ikke trives i Manchester og sliter med å tilvenne seg språket og livsstilen. 200 millioner kroner skal overgangen være verdt ifølge Daily Mirror.

Enner Valencia blir trolig å se i Premier League neste sesong. Sunday Express skriver at både Tottenham, Everton og Newcastle kjemper om 25-åringen. Hans nåværende klubb, Pachuca, skal ha mottatt bud på VM-helten til Ecuador.

Serge Aurier blir sannsynligvis også å se i Premier League neste sesong. L'Equipe melder at både Swansea og QPR vil gi Arsenal kamp om ivorianeren.

Memphis Depay leverte en solid kamp mot Australia og nå kan vingen vøre på vei til Tottenham. PSV skal være klar til å selge og verdsetter spilleren til 170 millioner kroner ifølge Daily Mirror.