DÅRLIG HUMØR: Cesc Fàbregas har fått minimalt med spilletid så langt i VM og viste seg fra sitt dårligere hjørne på lørdagens trening. Foto: AP Photo/Christophe Ena.
DÅRLIG HUMØR: Cesc Fàbregas har fått minimalt med spilletid så langt i VM og viste seg fra sitt dårligere hjørne på lørdagens trening. Foto: AP Photo/Christophe Ena.

Fàbregas i krangel med del Bosque på trening

Uro i den spanske leiren etter VM-fadesen.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Spanias VM er over allerede etter to kamper, og medier verden over snakker om tiki-takaens død.

Ikke overraskende kunne derfor stemningen i den spanske troppen vært noe bedre om dagen.

På lørdagens trening kokte det over.

Misfornøyd med Fàbregas
I hovedrollen var Cesc Fàbregas.

Trener Vicente del Bosque arrangerte en kamp mot slutten av treningsøkta. Det ene laget, med vester for anledningen, skulle starte den avsluttende gruppespillkampen mot Australia. 

Blant de utvalgte var den nye Chelsea-spilleren.

Men del Bosque var langt fra fornøyd med det han så av katalaneren. Ifølge del Bosque var intensiviteten fraværende og holdningene dårlig. 

Treneren valgte derfor å be Fàbgreas ta av seg vesten - og med det sannsynligvis en plass i lagoppstillingen mot Australia - for så å gi den til Xabi Alonso. 

Det likte den tidligere Barcelona-spilleren svært dårlig.

Fàbregas skal ha protestert høylytt mot treneren og hisset seg såpass opp at flere av lagkameratene så seg nødt til å bryte inn i krangelen.

Alt dette skjedde foran journalister og kameraer på det som var en åpen trening, skriver den spanske sportsavisen Marca.

– Så ikke noe spesielt
Enkelte medier påstår også at Fàbregas ble bedt om å gå i garderoben.

Verken spilleren eller treneren har kommentert episoden i etterkant, men på pressekonferansen etter økta nektet Raul Albiol for at noe uten om det vanlige hadde skjedd.

– Jeg så ikke noe spesielt. Jeg går ut i fra at det bare er frustrasjon på grunn av at vi allerede er eliminerte. Vi hadde alle et desperat ønske om å gå videre fra gruppespillet, Cesc også, men jeg så ikke noe uvanlig med han i dag, sa han, ifølge nettstedet Sport.