BLIR VÆRENDE: Antonio Valencia Foto: AP Photo/Jon Super.
BLIR VÆRENDE: Antonio Valencia Foto: AP Photo/Jon Super.

Valencia forlenger med Manchester United

Blir værende på Old Trafford i minst tre år til.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Det melder klubben på sine nettsider lørdag formiddag.

28-åringen spiller for tiden VM i Brasil med Ecuador, men han har likevel funnet tid til å signere en ny avtale med Old Trafford-klubben.

Den strekker seg ut 2017-sesongen, men inneholder også en klausul som gjør at klubben kan forlenge avtalen enda ett år om de skulle ønske det. 

– Jeg er utrolig fornøyd med å ha signert en ny avtale, og jeg ser frem til å jobbe med Louis van Gaal. Lagånden i laget er meget bra, og vi er alle motiverte til å komme tilbake på riktig spor, sier kantspilleren til klubbens offisielle nettsted.

Den tidligere Wigan-spilleren har vært i United siden 2009, og har siden da rukket å spille nesten 200 kamper, score 21 mål, og blant annet vinne to Premier League-titler. 

– Tiden i Manchester United har vært som en drøm som har gått i oppfyllelse for meg. Å være den første ecuadorianske spilleren til å vinne Premier League var et veldig stolt øyeblikk for meg og mitt land.

Assistenttrener Ryan Giggs har selv spilt med Valencia i flere år, og er naturligvis meget fornøyd med å se den ecuadorianske landslagskapteinen forlenge sitt opphold i klubben.

– Jeg er veldig fornøyd med at Antonio har signert en ny kontrakt. Hans bidrag til klubben har vært fantastisk siden han kom i 2009. Han er en veldig kraftfull spiller og har høy fart, samtidig som han er allsidig, skryter Giggs.