Hør artistenes elleville eventyr

Kan Egil Hegerberg toppe historien om trance-DJ-en Thor Bjørn?

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

I TV 2s nysatsing «Festivaltid» får vi alle kjendisene som intervjues til å bidra i en såkalt historierulett. Og allerede har dramatikken begynt å utspille seg i livet til DJ Thor Bjørn, som til vanlig spiller trancemusikk i bygde-Norge.

Så langt har Adelén, Klovner i Kamp, Jarle Bernhoft og Sivert Høyem satt sitt preg på historien.

I dag skal Egil Hegerberg, Øystein Greni og Lars Lillo-Stenberg få bestemme fortsettelsen under kveldens direktesending av «Festivaltid» på Over Oslo klokken 21.15.

Intimkonserter på toppen av Oslo

Under sendingen vil det også bli intervjuer med Greni, Hegerberg og Stenberg, i tillegg til et eksklusivt intervju med Klovner i Kamp.

Programlederne Mathias Reierth og Håvard Kristoffersen Hansen kan også friste med en egen intimkonsert fra en av disse artistene fra toppen av Grefsenkollen.

Feelgood-TV

I går gikk første sendingen av programmet på TV2.no, og i løpet av sommeren vil det bli magasinsendinger fra studio på Hove, Slottsfjell, Øya og Findings (tidligere Feelings). Det er første gang TV 2 satser så tungt på festival-TV.

– TV2.no kommer til å være til stede på de største festivalene i sommer for å lage direkte feelgood-TV. To unge kjekke karer vil gå live daglig fra festivalområdene. Vi gleder oss til å se hva slags sprell de vil finne på, sier nettredaktør Bård Espen Hansen.