KJEKK: Jeremy Meeks (30) ble arrestert for våpenbesittelse. Arrestbildet hans går verden rundt. FOTO: Stockton Police Department
KJEKK: Jeremy Meeks (30) ble arrestert for våpenbesittelse. Arrestbildet hans går verden rundt. FOTO: Stockton Police Department

Kjekkas-skurken Jeremy snakker ut etter Facebook-hysteriet

En tydelig brydd internettkjendis sitter bak lås og slå og må forsvare seg mot amorøse kvinner.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Du har helt sikkert sett bildet av ham. Den maskuline mannen som stirrer inn i politiets mugshot-kamera med stålblå øyne. Bildet har gjort Jeremy Meeks (30) til verdenskjendis over natta.

Million-kausjon

På tross av at han er tiltalt for alvorlig gjengkriminalitet, men en kausjon satt til en million dollar, mangler det ikke på interessen hos det motsatte kjønn.

Selv om de fleste nøyer seg med å ytre beundring på internett, forteller fengselsledelsen i San Joaquin at flere kvinner ringer og ønsker å besøke kjekkasen.

 

Gift

Det spørs om det betyr noe for dem at det nå viser seg at han allerede er gift.

– Jeg besøkte min kone og hun sa jeg eksploderte over hele internett, sier Meeks til en reporter fra ABC News.

Han er åpenbart brydd over oppmerksomheten.

– Jeg sier takk, men dette er ikke meg. Jeg er ingen «kingpin» sier han. Kingpin er et uttrykk for leder av et organisert kriminelt miljø. 

Ni års fengsel

Meeks er fra tidligere dømt til ni års fengsel. Han ble i forrige uke tatt med våpen igjen. Selv hevder han at noen hadde lagt våpenet i bilen hans, og at han ikke er del av gjengmiljøet lenger.

Reaksjonene varierer fra de komplett amorøse: «Mamma, jeg er forelsket i en kriminell», og «han må gjerne bryte seg inn hos meg» til de mer realistiske: «Det er ikke sexy å være i fengsel med en million dollar i kausjon».

De mest positive sier de håper et modellbyrå oppdager Meeks, og at en modellkarriere er veien ut av gjenglivet.