ÅRETS SPILLER: Luis Suarez dukket opp sammen med Sofia Balbi da supporterne kåret ham til årets spiller i England. Foto: Steve Welsh/William Hill/PA Wire.
ÅRETS SPILLER: Luis Suarez dukket opp sammen med Sofia Balbi da supporterne kåret ham til årets spiller i England. Foto: Steve Welsh/William Hill/PA Wire.

Fotballryktene: – Familien til Suárez er i Barcelona

Nå må Liverpool-stjernen bestemme seg for om han vil bo i nærheten av svigermor.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Onsdag kom terminlisten for Premier League og dermed nærmer den nye sesongen seg med stormskritt.

Allerede har noen klubber sikret seg det de ønsker av nye spillere, mens andre fortsatt jakter på nye fjes i troppen.

Selv om VM er godt i gang betyr det ikke at klubber og agenter tar det med ro i jakten på nye spillere.

Barcelonas og Real Madrids jakt på Luis Suárez fortsetter med uforminsket styrke. El Mundo Deportivo skriver at hele familien til Suárez nå befinner seg i den lille byen Castelldefels like utenfor Barcelona. Her bor svigerfamilien til Suárez.

Å bo i nærheten av svigerforeldrene kan være en nøkkel til Barcelona-overgangen, skriver avisen. Sofia Balbi, Suarez' hustru, er født og oppvokst i Uruguay, men flyttet til Spania og Barcelona i 2003. Familien betyr alt for Suárez. Om Sofia Balbi bestemmer seg for at hun helst ønsker å bo i Spania, kan det bety slutten på spissens karriere i Liverpool. Heldigvis har Merseyside-klubben Rickie Lambert i bakhånd. Han kommer frisk og uthvilt hjem fra VM.  

En aktuell erstatter for Suárez er Bayern München-spissen Mario Mandzukic, men nå ser det ut til at 28-åringen velger å gå til Wolfsburg (!). Blant kroatens beilere finner vi Liverpool, Manchester United, Arsenal og Chelsea, men Mandzukic blir i Tyskland, skriver Daily Star.

Ryktene rundt Arsenal og Mario Balotelli har svirret i lang tid. Nå har Arsenal fått beskjed om å bla opp 307 millioner kroner for spissen, skriver Daily Express. Sky Italia melder at Balotellis agent og Milan-sjef Adriano Galliani er blitt enige om at 23-åringen skal selges. Med en overgang til Arsenal vil Balotelli komme nærmere Dronning Elisabeth, men spissens drøm om et kyss på kinnet ble knust da Italia tapte 0-1 for Costa Rica. Trolig får Balotelli heller en ørefik.  

Crystal Palace vil forhøre seg om mulighetene for å hente tilbake Wilfried Zaha (21) fra Manchester United. Det arbeidet starter med en gang Tony Pulis returnerer fra Brasil, skriver Daily Mail.

Tottenham-manager Mauricio Pochettino vurderer å hente inn Inters midtbanegeneral Esteban Cambiasso. 33-åringen forlater Inter gratis denne måneden, skriver Daily Mirror.

Manchester United og Chelsea er i ferd med å tape slaget om Toni Kroos. Tyskeren ønsker å gå til Real Madrid når kontrakten hans går ut i 2015, skriver Daily Express.