IVRIG TIPPER: Rekdal håndplukker sin oddskupong fra kamper i 3. divisjon.
Foto: Håkon Mosvold Larsen / NTB scanpix
IVRIG TIPPER: Rekdal håndplukker sin oddskupong fra kamper i 3. divisjon. Foto: Håkon Mosvold Larsen / NTB scanpix

Rekdal tipper norsk fotball

Kjetil Rekdal håndplukket tre 3. divisjonskamper fra lørdagens Langoddsen.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

SPRINT/JELØY - TROSVIK (3. DIVISJON, AVD 1) H: 1,58 U: 4,70 B: 2,90
Sprint/Jeløy har vært gode i årets sesong, og står med bare ett tap hittil. De ligger to poeng bak tabelleder Oppsal, som de spilte 3-3 mot på bortebane nest sist. Sist kamp spilte de 1-1 hjemme mot Follo 2. Trosvik ligger på fjerdeplass i avdelingen, bare to poeng etter Sprint/Jeløy. Men Trosvik har dalende form og har faktisk tapt tre av de fire siste. De spilte også mot Oppsal nylig, og tapte da 2-3 hjemme. Før det tapte de 2-4 for Sparta Sarpsborg. Her seiler Sprint/Jeløy opp som naturlige favoritter.

 

ODDA - LYNGBØ (3. DIVISJON, AVD 7) H: 1,48 U: 5,30 B: 3,05
Odda er svake borte, men sterke hjemme med seier over Øystese og Varegg på de to siste hjemmekampene. De ligger på femteplass på tabellen foreløpig og bør være brukbart fornøyd med sesongen så langt med tanke på at de er nyopprykkede. Lyngbø hadde en sterk periode med fire strake seire tidlig i sesongen, men nå har de ikke vunnet på de siste fem kampene hvorav tre har endt med tap. Lyngbø har tapt de to siste bortekampene sine og har negativ formutvikling.

 

VADMYRA - VAREGG (3. DIVISJON, AVD 7) H: 1,48 U: 5,30 B: 3,05
Vadmyra ligger på sjetteplass på tabellen så langt og har spilt uavgjort 3-3 i de to siste kampene mot henholdsvis Øystese og Os. Vadmyra har tre uavgjort og ett tap på de fire hjemmekampene de har spilt denne sesongen. Varegg ligger på nedrykksplass i avdelingen og viser ikke veldig positiv form akkurat nå. De har to borteseire så langt i år, men det er mot de to lagene som ligger under dem på tabellen. Forrige bortekamp tapte de 1-3 for Odda. Her har Vadmyra en gyllen mulighet til å ta sesongens første trepoenger på hjemmebane.