Tone Anette skulle overraske foreldrene, men kjæresten hadde helt andre planer...

Det ble tårevått da Tone Anette (33) plutselig oppdaget alle hennes nærmeste stående på rekke og rad langs stien.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

– Jeg var helt i sjokk. Jeg visste absolutt ingenting på forhånd, sier en overlykkelig Tone Anette Tambini (33) fra Vennesla. 

Søndag skulle hun og kjæresten Espen Jensen (33) etter planen spise middag med foreldre og svigerforeldre. Under middagen skulle paret overraske middagsgjestene med nyheten om at Tone Anette var blitt gravid. 

Men da dagen kom, var det Tone Anette selv som ble overrasket. Espen hadde nemlig planlagt et ganske så omfattende frieri.

Det hele ble filmet av Glenn Lunden, en kompis av paret. Se det rørende og imponerende frieriet i videoen øverst.

– Plutselig ser jeg at to av venninnene mine står på stien med hver sin plakat. Da skjønte jeg med en gang hva som kom til å skje, og tårene begynte å sprute. Jeg pleier ikke å grine så fort, men da klarte jeg ikke å holde igjen. Da var jeg verdens lykkeligste, forteller Tone Anette.

FIKK JA: Da Tone Anette Tambini kom til enden av stien, sto kjæresten Espen og ventet ved et hjerte av roser. Her gikk han ned på kne og fikk ja. FOTO: Glenn Lunden
FIKK JA: Da Tone Anette Tambini kom til enden av stien, sto kjæresten Espen og ventet ved et hjerte av roser. Her gikk han ned på kne og fikk ja. FOTO: Glenn Lunden

Frieren strigråt selv

I videoen kan man se at stadig flere familiemedlemmer og nære venner dukker opp langs stien. Hver og en står med plakater med hilsener fra kjæresten. Og i enden av stien står hovedpersonen selv, klar til å gå ned på kne.

– Da Espen planla frieriet og gikk gjennom stien, hadde han begynt å grine minst ti ganger selv. Vi var begge helt ferdige da jeg endelig kom frem, sier den kommende bruden.

Har du et rørende frieri på film? Tips oss gjerne på tips@tv2.no.

Tone Anette nølte ikke et sekund da kjæresten førte henne inn i rosehjertet og gikk ned på kne.

– Vi har ikke vært sammen lenge, men fra øyeblikket vi møttes, visste vi at vi var rett for hverandre. Tidligere trodde jeg ikke på dem som snakket om å ha en sjelevenn, men nå tror jeg. Jeg har aldri følt så sterkt for noen i hele mitt liv, forteller hun.

10.000 delinger på fire dager

Videoen ble lagt ut på Facebook, men i begynnelsen var den kun tilgjengelig for parets Facebook-venner.

– Men så ville moren til Espen vise den til noen venner, så jeg gjorde den offentlig. Da eksploderte det fullstendig med folk som likte videoen og delte den videre.

I skrivende stund, fire dager etter videoen ble offentliggjort, har snart 16.000 likt klippet og over 10.000 har delt den videre. 

Paret synes selv det bare er hyggelig at andre har lyst å dele den gledelige hendelsen.

Onsdag 25.juni er Tone Anette og Espen gjester hos God Morgen Norge. Følg med fra klokken 09.40.