HITMASKINER: Svenske Kim Cesarion har gjort stor suksess med låta «Undressed», som han fremfører under VG-lista i Oslo. Andre som gjør stor suksess er den norske duoen Nico & Vinz (innfelt), spesielt med låta «Am I Wrong». Foto: Stella Pictures
HITMASKINER: Svenske Kim Cesarion har gjort stor suksess med låta «Undressed», som han fremfører under VG-lista i Oslo. Andre som gjør stor suksess er den norske duoen Nico & Vinz (innfelt), spesielt med låta «Am I Wrong». Foto: Stella Pictures

Kim Cesarion (23) hyller sine norske kompiser Nico & Vinz

Nico & Vinz har gjort inntrykk på den svenske popyndlingen Kim Cesarion.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Det svenske stjerneskuddet Kim Cesarion (23) har gjort stor suksess med hitlåta «Undressed» i både inn- og utland. Den er spilt over 35 millioner ganger på Spotify, og hørt nærmere 11 millioner ganger på Youtube.

Andre unge skandinavere som gjør suksess om dagen er norske Nico & Vinz, med hitlåta «Am I Wrong». Det synes Kim Cesarion er veldig fortjent.

– Jeg hørte at de var på Billboard, og det er dritkult å se at det går så fort oppover med dem. De er utrolig ålreite og kule folk. Veldig elskverdige, man synes godt om dem med en gang. Så det er veldig gøy å se at de gjør det så bra, sier svensken til TV 2.

– Vi kan sms'e hverandre

I skrivende stund ligger Nico & Vinz på en imponerende 7. plass på verdens største hitliste, én plassering ned fra rekorden. Tidligere denne måneden opptrådte de på Jimmy Kimmel Live, deres første TV-opptreden i USA.

Kim har truffet de norske guttene ved ulike anledninger, og i ettertid har de unge musikktalentene holdt kontakten.

– Jeg traff Vinz i Danmark, der vi gjorde en festival sammen. Da begynte vi å prate, og senere møtte jeg begge guttene i Stockholm. Vi kan sms'e hverandre og spørre «whats up, er alt bra?». Jeg spurte om de var her i Norge nå, tilføyer Kim.

– Dette har jeg gledet meg til

Kim er i Norge anledning VG-lista Topp 20 på Rådhusplassen, og det blir første gang han opptrer for et så stort publikum i Norge.

– Jeg tror det blir veldig gøy. Jeg har sett opptredenen til Nico & Vinz fra i fjor på Youtube, og det ser så fett ut. Så dette har jeg gledet meg til, forteller Kim.

Handler ikke bare om sex

Kim slapp debutalbumet «Undressed» tidligere denne uken, og han håper ikke at publikum drar slutningen om at det kun handler om en ting.

– Det er enkelt for folk å tro at det bare handler om sex, fordi de hører «undressed». Men det handler mer om relasjoner mellom mennesker, og hverdagshendelser. Folk vil selvsagt tolke det forskjellig, men jeg anbefaler folk å lytte til tekstene og finne det som passer til deres liv, bedyrer stjerneskuddet.

På «God morgen Norge» fredag fremførte han den nye låta I Love This Life: