ATTRAKTIV: Luis Suárez gjorde seg ikke akkurat mindre attraktiv etter innsatsen mot England.
ATTRAKTIV: Luis Suárez gjorde seg ikke akkurat mindre attraktiv etter innsatsen mot England.

Fotballrykter: – Barcelona i forhandlinger med Liverpool om Suárez

Og Milan er villig til å bytte Balotelli med Arsenals VM-stjerneskudd.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Onsdag kom terminlisten for Premier League og dermed nærmer den nye sesongen seg med stormskritt.

Allerede har noen klubber sikret seg det de ønsker av nye spillere, mens andre fortsatt jakter på nye fjes i troppen.

Selv om VM er godt i gang betyr det ikke at klubber og agenter tar det med ro i jakten på nye spillere.

Torsdag senket han England i VM på egenhånd. Nå har storklubbene for alvor startet jakten på Liverpools storscorer. Ifølge Daily Star skal både Barcelona og Real Madrid være villige til å utløse uruguayanerens utkjøpsklausul på 680 millioner kroner. Ifølge den Barcelona-baserte avisen El Mundo Deportivo skal forhandlingene mellom Barcelona og Liverpool allerede være på et avansert stadie. For Liverpool handler alt om å beholde Suárez. Forrige gang Liverpool endte på 2. plass solgte de Xabi Alonso til Real Madrid. Den påfølgende sesongen ble det en skuffende 7. plass. 

FEIRET: Joel Campbell feirer etter sin scoring mot Uruguay.
FEIRET: Joel Campbell feirer etter sin scoring mot Uruguay.

Mario Balotelli har vært linket til Arsenal den siste tiden. Milan har i utgangspunktet krevd rundt 270 millioner kroner for angriperen, men skal nå ifølge Metro være villige til å sette ned prisen dersom de får Arsenals Joel Campell i retur. 21-åringen imponerte stort under Costa Ricas VM-åpning og bidro med én scoring og én målgivende.

Men dersom Arsenal skulle feile i å hente Balotelli til London så skal Arsene Wenger likevel ha en reserveplan. Ifølge Daily Express skal nemlig Mario Mandzukic være en het kandidat til å ankomme Emirates i løpet av sommeren.

Chile har gjort sakene sine svært bra i VM så langt og sendte onsdag selveste Spania på hodet ut av mesterskapet. Det har også gjort at spillerne har gjort seg bemerket blant Europas storklubber. Ifølge Daily Star skal både Arsenal og Liverpool være interessert i lagets høyreback Mauricio Isla. Forsvarspilleren spiller til daglig i Juventus.

Ashley Coles dager som Chelsea-spiller er talte, og nå leter forsvarspilleren etter en ny arbeidsgiver. Flere klubber har meldt sin interesse, men ifølge Daily Express skal styrtrike Monaco være favoritt med å stikke av med 33-åringens signatur.

Men Cole er ikke den eneste spilleren som kommer til å forlate Chelsea denne sommeren. Ifølge Daily Star vil også Fernando Torres, Marko Marin og Romelu Lukaku forsvinne fra London før neste sesong.

West Bromwichs nye manager Alan Irvine skal være svært interessert i å hente Manchester Citys midtbanespiller Jack Rodwell. 

ATTRAKTIV: Chiles Mauricio Isla.
ATTRAKTIV: Chiles Mauricio Isla.