TIL ENGLAND?: Arjen Robben har gjort sakene sine svært bra i Brasil.  (AP Photo/Martin Meissner)
TIL ENGLAND?: Arjen Robben har gjort sakene sine svært bra i Brasil. (AP Photo/Martin Meissner)

Fotballrykter: – Manchester United legger inn gigantbud på Robben

Og Arsenal vil tilby Balotelli drømmekontrakt.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Onsdag kom terminlisten for Premier League og dermed nærmer den nye sesongen seg med stormskritt.

Allerede har noen klubber sikret seg det de ønsker av nye spillere, mens andre fortsatt jakter på nye fjes i troppen.

Selv om VM er godt i gang betyr det ikke at klubber og agenter tar det med ro i jakten på nye spillere.

Toni Kroos leverte en strålende kamp da Tyskland valset over Portugal i VM tidligere i uken. Men midtbanespilleren sliter likevel med å bli enig med Bayern München om en ny avtale. Det til tross for at lagkameratene Thomas Muller og Philipp Lahm begge nylig har signert nye kontrakter med den tyske storklubben. Det passer utmerket for Manchester United som lenge har gjort det klart at de ønsker spilleren.

ATTRAKTIV: Manchester United er en av d eklubbene som Toni Kroos har vært linket til. (AP Photo/Matthias Schrader)
ATTRAKTIV: Manchester United er en av d eklubbene som Toni Kroos har vært linket til. (AP Photo/Matthias Schrader)

Men det spørs om ikke Kroos likevel har falt på ønskelisten til Louis van Gaal. Daily Express melder nemlig nå at Manchester United forbereder et bud på hele 400 millioner kroner for å lokke Arjen Robben til Premier League. Nederlenderen er i storform og har scoret tre mål på tre kamper så langt i VM.

En annen spiller som fikk en god start på mesterskapet i Brasil er Italias stjernespiss Mario Balotelli. Etter at han senket England har klubbene på balløyen nok en gang fått opp øynene for den kontroversielle angriperen. Ifølge Metro skal Arsenal være villig til å betale ham hele 1,8 millioner kroner uken for å nyte godt av tjenestene hans i fremtiden.

Southamptons nye sjef Ronald Koeman ønsker å signere ny keeper. Øverst på ønskelisten skal Ole Gunnar Solskjærs sisteskanse David Marshall stå. Marshall var en av ligaens beste keepere forrige sesong og er forventet å forsvinne fra den walisiske hovedstaden denne sesongen.

Samtidig ønsker Tottenham å forsterke på spissplass. Ifølge Daily Mirror vil klubben prøve å bli kvitt Roberto Soldado og Eammanuel Adebayor for så å hente Chelsea-spiss Romelu Lukaku.

Samme kilde skriver også at Liverpool er sikre på at de nå kommer til å hente Southampton-duoen Adam Lallana og Dejan Lovren før neste sesong. Brendan Rodgers har allerede hentet Ricky Lambert fra samme klubb. 

Joleon Lescott er på vei bort fra Manchester City. Ifølge Daily Mail har stopperen gjennomgått medisinsk test hos West Bromwich.

Tottenham skal også være interessert i å hente John O'Shea fra Sunderland. Det skriver Daily Telegraph.

TIL TOTTENHAM?: Romelo Lukaku er ønsket av flere klubber. AFP PHOTO/JONATHAN NACKSTRAND
TIL TOTTENHAM?: Romelo Lukaku er ønsket av flere klubber. AFP PHOTO/JONATHAN NACKSTRAND