ISPOSE PÅ KNEET: Cristiano Ronaldo måtte gi seg tidlig med smerter i venstre kne. Foto: AP Photo/Paulo Duarte.
ISPOSE PÅ KNEET: Cristiano Ronaldo måtte gi seg tidlig med smerter i venstre kne. Foto: AP Photo/Paulo Duarte.

Ronaldo i lett trening

Men portugiseren måtte gi seg med en ispose på kneet.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Campinas (NTB-Reuters): Cristiano Ronaldo var tilbake på trening for Portugal onsdag, til glede for 8000 tilskuere, men han tok det rolig og ga seg tidlig med ispose på kneet.

Stjernespissen slet med senebetennelse i kneet og en skade i låret i oppkjøringen til VM. Han spilte hele åpningskampen mot Tyskland, men gjorde ingen god figur i 0-4-tapet.

Ronaldo trente en snau time uten teip eller støttebandasje på det venstre kneet. Selv om bildene av superstjernen med stor ispose på kneet kan vekke bekymring, er det ikke noe nytt. Ronaldo har iset ned kneet etter trening under hele oppkjøringen.

Portugal har vasset i problemer så langt under oppholdet i Brasil. Ikke bare ble det ydmykende stortap i den første kampen, Pepe ble utvist og Fábio Coentrão skadd. Venstrebackens skade er så alvorlig at den setter ham utenfor resten av VM.

Samarbeidet mellom klubbkameratene Coentrão og Ronaldo er viktig for Portugal, og tapet av backen kan ramme hardt.

Under onsdagens trening var Ronaldo stadig i kommunikasjon med Valencia-spiller Ricardo Costa, som er en sannsynlig erstatter for Coentrão. Et annet alternativ er Benfica-spilleren André Almeida, som kom inn for Coentrão mot Tyskland. (©NTB)