KLAR FOR OLYMPIAKOS: Omar Elabdellaoui er bekreftet klar for den greske klubben. Foto: Olympiakos.
KLAR FOR OLYMPIAKOS: Omar Elabdellaoui er bekreftet klar for den greske klubben. Foto: Olympiakos.

Norsk landslagsback bekreftet klar for Olympiakos

Omar Elabdellaoui er klar for Olympiakos.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Omar Elabdellaoui bekrefter på sin Twitter-profil at han går til den greske klubben Olympiakos neste sesong. 

Det bekrefter også klubben på sine hjemmesider. 22-åringen kommer fra den tyske klubben Eintracht Braunschweig, som han tilbragte én sesong hos.

På Twitter-profilen sin takker han fansen og treneren i den tyske klubben og kommer med følgende melding til sin nye arbeidsgiver.

– Til alle Olympiakos-fans: Jeg gleder meg veldig til å være en del av denne store klubben. Jeg håper vi kan oppnå store ting sammen.

Den unge høyrebacken har en fortid i Manchester City, men fikk aldri sjansen der. I stedet ble han lånt ut til Strømsgodset i 2011. Deretter fulgte et opphold i Feyenoord før han dro videre til Eintracht Braunschweig. Låneavtalen der ble gjort permanent i 2013.

På 26 kamper scoret han ett mål for den tyske klubben.

Olympiakos er Hellas' mest suksessrike klubb med hele 41 ligatitler. Forrige sesong kom de seg helt til første utslagsrunde i Mesterligaen. På hjemmebane sjokkerte de Manchester United og vant 2-0, men på Old Trafford klarte David Moyes og hans lag å snu til 3-2 sammenlagt.

– Jeg er veldig glad for å være her, og det har alltid vært drømmen min å signere for en stor klubb som konkurrerer i Champions League, sier han til klubbens nettsider

Elabdellaoui blir dermed den andre nordmannen i klubben. I januar signerte de nemlig Abdisalam Ibrahim fra Manchester City.