ETTERTRAKTET MANN: Guillermo Ochoa er ettertraktet på overgangsmarkedet etter storkampen mot Brasil. Foto: (AP Photo/Themba Hadebe)
ETTERTRAKTET MANN: Guillermo Ochoa er ettertraktet på overgangsmarkedet etter storkampen mot Brasil. Foto: (AP Photo/Themba Hadebe)

Fotballryktene: – Mexico-keeper jaktes av Liverpool og Arsenal

Og Manchester United vil by på Real Madrid-stjerne.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Onsdag slippes terminlisten for Premier League og dermed nærmer den nye sesongen seg med stormskritt. 

Allerede har noen klubber sikret seg det de ønsker av nye spillere, mens andre fortsatt jakter på nye fjes i troppen. 

Selv om VM er godt i gang betyr det ikke at klubber og agenter tar det med ro i jakten på nye spillere.

Guillermo Ochoa leverte en strålende kamp mot Brasil tirsdag kveld. Nå melder Express at både Liverpool og Arsenal jakter på den klubbløse keeperen. De to Premier League-klubbene får sterk konkurranse fra styrtrike Monaco. Ochoa skal også ønske å fortsette karrièren i Frankrike.

De to Premier League-klubbene kjemper også om signaturen til Yann M'Vila. Nå melder Daily Star om at franskmannen ikke blir å se i England fra høsten av. Midtbanestjernen skal foretrekke Inter til fordel for Arsenal og Liverpool. 125 millioner kroner skal franskmannen være verdt.

Mats Hummels har vært en ettertraktet mann og spesielt Manchester United har vært interessert i tyskeren. Nå melder Daily Star at det neppe blir noen overgang til Old Trafford. Det sier tyskeren selv. Dermed må Louis Van Gaal, som er på desperat jakt etter stoppere, se seg om etter andre spillere i sommer. 

Van Gaal kan likevel glede seg over nyheten om at Sami Khedira er er høyaktuell for en overgang. 200 millioner kroner vil lokke tyskeren til Old Trafford, skriver Express. Real Madrid jakter på spillere som Arturo Vidal, Paul Pogba og Ramires. Skulle Madrid-klubben lykkes i sin jakt på en av de, vil Carlo Ancelotti trenge penger fra et Khedira-salg.

Arsenal og Arsene Wenger skal jakte Ezequiel Lavezzi. Det skriver The Sun. Argentineren skal står øverst på Wengers ønskeliste og en overgangssum på 150 millioner kroner skal være med på å lokke ham til Emirates. 

Chelsea har vært linket til flere spillere denne sommeren. Nå melder Daily Star at London-klubben skal ha fått øynene opp for Sefa Isci. Det tyrkiske stjerneskuddet skal ha takket nei til Benfica for å kunne fullføre en overgang til Chelsea. Det avslører agenten hans. 

Newcastle hadde en skuffet forrige sesong. Det får manager Alan Pardew til å ta grep. Manageren skal ha lagt inn bud på Hertha Berlin spissen, Pierre-Michel Lasogga. Det skriver Chronicle Live. Spissen ønsker seg 25 millioner kroner i året, noe Newcastle ikke har så lyst til å gi ham.

Det betyr at andre klubber kommer på banen for å signere Lasogga. Hamburg skal ha bydd 50 millioner kroner, pluss Per Ciljan Skjelbred for spissen. Det melder samme avis. Lasogga bruker moren som rådgiver. Dermed er det opp til hun om spissen blir Newcastle-spiller i løpet av sommeren. 

Skulle Lasogga komme, kan det bety slutten på Sammy Ameobis karrière i Newcastle. Middlesbrough skal være interessert i spissen og ønsker å lokke spissen til Riverside Stadium. Det er The Journal som melder om at Ameobis mulige sjokkovergang til Middlesbrough.

Nyopprykkede Leicester City er på jakt etter nye spillere og skal være veldig interessert i å signere Port Vale's Joe Davies. Det melder Stoke Sentinel. Forsvarspilleren skal stå uten kontrakt nå, og dermed vil Davies kunne komme vederlagsfritt til Premier League-klubben. 

ØNSKET AV UNITED: Sami Khedira kan være på vei til Manchester United. Her er tyskeren avbildet med sin landslagskamerat Thomas Müller i VM i Brasil. Foto: REUTERS/Fabrizio Bensch.
ØNSKET AV UNITED: Sami Khedira kan være på vei til Manchester United. Her er tyskeren avbildet med sin landslagskamerat Thomas Müller i VM i Brasil. Foto: REUTERS/Fabrizio Bensch.