Wayne Rooney la inn en ekstra treningsøkt for å være i best mulig forfatning til resten av mesterskapet. England-stjernen er ikke helt fornøyd med hvordan det ble fremstilt. Foto: AP Photo
Wayne Rooney la inn en ekstra treningsøkt for å være i best mulig forfatning til resten av mesterskapet. England-stjernen er ikke helt fornøyd med hvordan det ble fremstilt. Foto: AP Photo

Rooney oppgitt over engelske medier

– Noen ganger lurer jeg på hva mediene egentlig vil frem til, skriver den engelske stjernen på Facebook. 

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Etter Englands tap i åpningskampen mot Italia, kan det allerede nå virke som om forholdet mellom engelske spillere og medier er i ferd med å bli anspent.

I går kveld meldte Daily Mirror at Wayne Rooney, som eneste startende utespiller mot Italia, gjorde mer enn en enkel restitusjonsøkt på mandagens trening.

La inn ekstra treningsøkt

Mens de andre gikk i dusjen, valgte Wayne Rooney i stedet å trene med lørdagens reserver. I tillegg gjennomførte han en egen skuddtrening.

Der man normalt ville ansett Rooneys egentrening som et prisverdig tiltak for å være best mulig forberedt, valgte Daily Mirror å fremstille treningsøkten som en «kamp for å redde eget VM-sluttspill».

Den fremstillingen fikk Wayne Rooney til å reagere.

– Jeg lurer på hva mediene vil frem til

Via sin offisielle Facebookkonto stiller Wayne Rooney seg undrende til medienes fremstilling, og forklarer bakgrunnen for treningsøkten.

– Noen ganger lurer jeg på hva mediene egentlig vil frem til. Jeg har sagt fra begynnelsen at jeg vil gjøre alt jeg kan for å være klar til disse VM-kampene, og som en del av dette gjorde jeg ekstra trening en uke før troppen møtte opp. Det er akkurat det jeg gjorde i går også - egentrening fordi det var det jeg ønsket å gjøre, skriver han.

Wayne Rooney har fortsatt til gode å score i et VM-sluttspill. På torsdag venter skjebnekampen mot Uruguay, der England etter alle solemerker må vinne for å kunne gå videre fra gruppespillet. Forhåpentligvis for England vil Rooneys egentrening bære frukter.