Eivind Hellstrøm fikk slanketips av Olaf Tufte

Mesterkokken takker mesteratleten for sin nye livsstil. 

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Eivind Hellstrøm (65) reiser til Frankrike så ofte han kan, og fransk gastronomi har en spesiell plass i hans hjerte. Derfor hadde han i dag invitert til den Franske Ambassade residens, da han skulle lansere sitt eget nettsted, hellstrom.no.

Romaskin

Når Eivind Hellstrøm nå får sitt eget nettsted, blir det også et sted som oppsummerer mye av det han har gjort i sitt lange kokkeliv.

Når han ser tilbake på alt han har spist og drukket gjennom mange år, fantastiske retter og gode viner er han glad han fikk et godt råd av Olaf Tufte.

– Jeg hater å jogge og trene, men jeg har funnet en måte å holde meg slank på. Og det er romaskin. Det var Olaf Tufte som satte med på idéen. Vi vil gjerne ha deg lenge sa han, så da kjøpte jeg en slik maskin og den har jeg blitt avhengig av. Kroppen får abstinenser hvis jeg ikke ror hver dag, sier Eivind Hellstrøm til TV 2. 

Personlige anbefalinger

Det nye nettstedet til Hellstrøm inneholder hans oppskrifter men også tips om gode adresser på spisesteder. Eivind elsker å reise rundt i verden å oppleve matkultur, og nettstedet har kjendiskokkens personlige anbefalinger.

FRANKOFIL: Eivind Hellstrøm får her skryt av den franske ambassadøren Jean-Marc Rives for sin kunnskap og iver for det franske kjøkken. Foto: Pål Fredrik Pedersen/TV 2
FRANKOFIL: Eivind Hellstrøm får her skryt av den franske ambassadøren Jean-Marc Rives for sin kunnskap og iver for det franske kjøkken. Foto: Pål Fredrik Pedersen/TV 2

– For meg er det viktig å formidle mye av den gleden jeg opplever på reise. Gjennom nettsiden skal jeg hjelpe folk med gode adresser, både som reisemål men også å finne et riktig spisested. Ingenting er mer meningsløst å gå på dårlige spisesteder og spise dårlig mat, sier Hellstrøm til TV 2.

Egen lomme

Hellstrøm blir ikke rik på dette nettstedet, som håper å videreutvikle det og glede matelskere. Han skal også oversette nettstedet til engelsk og fransk.

– Jeg finansierer dette fra egen lomme, og det er det som gir en stolthet i det. Foreløpig er det bare kostnader, så får vi se om vi kan tjene noe på det etterhvert avslutter Hellstrøm til TV 2.