FUNNET LIVLØS: En mann ble funnet livløs inne i en bil i dette garasjeanlegget i Tøyenbekken på Grønland i sent i går kveld. Foto: TV 2
FUNNET LIVLØS: En mann ble funnet livløs inne i en bil i dette garasjeanlegget i Tøyenbekken på Grønland i sent i går kveld. Foto: TV 2

Etterforsker drap på antatt norsk-vietnameser

POLITIHUSET PÅ GRØNLAND (TV 2): Drapsetterforskerne i Oslo politidistrikt jakter en ukjent gjerningsperson etter at en mann ble funnet livløs i en bil i et garasjeanlegg på Grønland.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

En person ble funnet livløs i et garasjeanlegg i Tøyenbekken på Grønland i Oslo natt til tirsdag. Personen ble senere erklært død.

– En person ble funnet livløs. Vedkommende ble tatt med til sykehus, der personen ble erklært død. Vi etterforsker dødsfallet, sa operasjonsleder Rune Ullsand i Oslo politidistrikt til TV 2 i natt.

Beboere like i nærheten av parkeringshuset forteller til TV 2 at de våknet av politibilene som kom, men hadde ikke hørt noe i forkant.

Politiet opplyste i dag på en pressekonferanse at de etterforsker saken som drap. Gjerningsmannen er på frifot.

– Det er omstendigheter på stedet og undersøkelser som gjør at denne saken etterforskes som et drap. Vi har så langt ikke fått bekreftet identitet 100 prosent, men vi har god grunn til å tro at dette er en norsk-vietnameser. De pårørende er varslet, sier Metlid.

Politiet etterlyser nå vitner.

– Vi er interessert i å komme i kontakt med alle som har sett noe mellom klokken 22.30 og 01.00 i og utenfor garasjeanlegget, sier Metlid.

Den drepte mannen ble funnet samme natt som imam Nehmat Ali Shah ble angrepet med et stikkvåpen, men politiet avviser at sakene har noen sammenheng.